9 Nis 2017 #1 xBETHMORE X Üye Katılım 4 Nis 2017 Mesajlar 27 Tepki puanı 0 9 HİZMET YILI Öncelikle Selamın Aleyküm Arkadaşlar Bugün Günlük Kötü Espri Dozumuzu Alıcaz Ben Kamyonu Sürüyorum Leonardo Da Vinci Saç malanmaz Taranır Bir adamın ayakları tutulmuş sonrada kulakları kiralanmış Adamın biri yarın ölücem demiş Yarmışlar Ölmüş Adamın biri elli lira bulmuş ama ayaklı lira bulamamış Fransızların neyi eksiktir Fran ları Bu günlük Bu kadar yeter Mideniz bulandıysa Rep verirseniz Yeter xD
Öncelikle Selamın Aleyküm Arkadaşlar Bugün Günlük Kötü Espri Dozumuzu Alıcaz Ben Kamyonu Sürüyorum Leonardo Da Vinci Saç malanmaz Taranır Bir adamın ayakları tutulmuş sonrada kulakları kiralanmış Adamın biri yarın ölücem demiş Yarmışlar Ölmüş Adamın biri elli lira bulmuş ama ayaklı lira bulamamış Fransızların neyi eksiktir Fran ları Bu günlük Bu kadar yeter Mideniz bulandıysa Rep verirseniz Yeter xD
9 Nis 2017 #2 gedrof G Üye Katılım 7 Nis 2017 Mesajlar 34 Tepki puanı 6 9 HİZMET YILI ALLAH ını seven üzerime topraq atsın SA +1
9 Nis 2017 #3 TheSaVaScI T Üye Katılım 16 Şub 2017 Mesajlar 15 Tepki puanı 0 9 HİZMET YILI Yerlerdeyim AS:dASd
9 Nis 2017 Konuyu başlatan #4 xBETHMORE X Üye Katılım 4 Nis 2017 Mesajlar 27 Tepki puanı 0 9 HİZMET YILI gedrof' Alıntı: ALLAH ını seven üzerime topraq atsın SA +1 Genişletmek için tıklayın ... El Fatiha HFgSLŞFgSLŞFgs TheSaVaScI' Alıntı: Yerlerdeyim AS:dASd Genişletmek için tıklayın ... Allah Rahmet Eylesin 3 İhlas 1 Elham gfdajkgadjkgfdkjm
gedrof' Alıntı: ALLAH ını seven üzerime topraq atsın SA +1 Genişletmek için tıklayın ... El Fatiha HFgSLŞFgSLŞFgs TheSaVaScI' Alıntı: Yerlerdeyim AS:dASd Genişletmek için tıklayın ... Allah Rahmet Eylesin 3 İhlas 1 Elham gfdajkgadjkgfdkjm