Access Point

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Come here and let me show you
Uzman Üye
Ödüller
7
Sosyal
7 HİZMET YILI
Konuyu açacak yer yoktu bu yüzden raporlamayın lütfen.

Daha dün komşu aradı ve eğer access point ile evlerine bizim interneti dağıtırsak internet parasını yarı yarıya paylaşacağımızı söyledi (birinci soru bu, daha önce hiç gerekli olmadığı için araştırmamıştım. Access point nasıl kurulur, kursam bile alt kata nasıl access point bağlayacağım?). Tabi bu komşular aşiret gibiler, 8 9 kişi var evde. Ben bunlara direk interneti verirsem 200 pingin aşağısına inemem kafayı yerim. Son sorumda bu, access pointi bir şekilde kurdum, aşağı kata çektim diyelim. Access pointe vereceğim interneti sınırlandırabilirmiyim? Sınırlandırırsamda nasıl sınırlandırırım?

Lütfen bilen kişiler cahilin anlayacağı şekilde yazsın çünkü hiç bilmiyorum.

Seçkin Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Kurulum u fazla zor değil rahatça yaparsın qss ayarlarından giden interneti kısabilirsin

ⓚⓛⓐⓥⓨⓔⓒⓘ
Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
tabi dağıtımı sağladığın araç önemli ve internetin tabiki de, bant genişliği ayarı yaparsan, o pointe bağlı kullanıcılar, verdiğin kadar verim alırlar..sorun da yaşayabilirsin..neden bu kadar yavaş..cart curt biz bağlanamıyoruz vs..en iyisi hiç paylaşma..

Come here and let me show you
Uzman Üye
Ödüller
7
Sosyal
7 HİZMET YILI
Cevap veren iki arkadaşta bu işi biliyor gibi gözüküyor. Youtube videoları çok gevelediği için hiçbirşey anlamadım. Basit ve kısa bir dille şu access pointi nasıl kuracağımı anlatabilirmisiniz? (Cahilliğimi affedin.)

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Bunun için Bandwitdh Limit veya QOS (Quality Of Service) desteğinin olması gerekiyor alacağın ürünün

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...