11 Tem 2019 #1 BİOS Öğreniyor Hayatı Süper Üye Katılım 26 Mar 2019 Mesajlar 777 Çözümler 3 Tepki puanı 133 Ödüller 8 7 HİZMET YILI ben simdi bir account generator kodladım fakat adamların 3 hesaptan sonra 30 dk filan beklemelirini istiyorum bunu timer ile ayarlayabiliriz fakat adam programı kapatıp acınca gene 3 hesap alabilecek bunun onune nasıl gecebilirim
ben simdi bir account generator kodladım fakat adamların 3 hesaptan sonra 30 dk filan beklemelirini istiyorum bunu timer ile ayarlayabiliriz fakat adam programı kapatıp acınca gene 3 hesap alabilecek bunun onune nasıl gecebilirim
11 Tem 2019 #2 AlperToprakTR A Uzman Üye Katılım 23 Ocak 2017 Mesajlar 177 Tepki puanı 12 9 HİZMET YILI bilgisayar saatinden kontrol ettirebilirsin kapatırken kaydedersin açınca bakarsın
11 Tem 2019 #3 Yasso. Y ***** Süper Üye Katılım 28 Eki 2018 Mesajlar 996 Çözümler 1 Tepki puanı 226 Ödüller 3 7 HİZMET YILI AlperToprakTR' Alıntı: bilgisayar saatinden kontrol ettirebilirsin kapatırken kaydedersin açınca bakarsın Genişletmek için tıklayın ... Saçma olur saati ileri alıp yine halledebilirler
AlperToprakTR' Alıntı: bilgisayar saatinden kontrol ettirebilirsin kapatırken kaydedersin açınca bakarsın Genişletmek için tıklayın ... Saçma olur saati ileri alıp yine halledebilirler
11 Tem 2019 #4 AlperToprakTR A Uzman Üye Katılım 23 Ocak 2017 Mesajlar 177 Tepki puanı 12 9 HİZMET YILI Yasso00' Alıntı: Saçma olur saati ileri alıp yine halledebilirler Genişletmek için tıklayın ... internetten çek saati ?
Yasso00' Alıntı: Saçma olur saati ileri alıp yine halledebilirler Genişletmek için tıklayın ... internetten çek saati ?
11 Tem 2019 #5 Yasso. Y ***** Süper Üye Katılım 28 Eki 2018 Mesajlar 996 Çözümler 1 Tepki puanı 226 Ödüller 3 7 HİZMET YILI AlperToprakTR' Alıntı: internetten çek saati ? Genişletmek için tıklayın ... Belirttiğin yorumda "bilgisayardan" demişsin internetten desen yorum katmazdım.
AlperToprakTR' Alıntı: internetten çek saati ? Genişletmek için tıklayın ... Belirttiğin yorumda "bilgisayardan" demişsin internetten desen yorum katmazdım.
11 Tem 2019 #6 AlperToprakTR A Uzman Üye Katılım 23 Ocak 2017 Mesajlar 177 Tepki puanı 12 9 HİZMET YILI Yasso00' Alıntı: Belirttiğin yorumda "bilgisayardan" demişsin internetten desen yorum katmazdım. Genişletmek için tıklayın ... yok sen saati değiştirirler dediğinden internetten dedim
Yasso00' Alıntı: Belirttiğin yorumda "bilgisayardan" demişsin internetten desen yorum katmazdım. Genişletmek için tıklayın ... yok sen saati değiştirirler dediğinden internetten dedim
2 Ağu 2019 #7 yilmazEmrah Y Üye Katılım 2 Ağu 2019 Mesajlar 10 Tepki puanı 0 Yaş 26 6 HİZMET YILI veritabanı kontrolu yap