Süper Üye
NeanDertHaL' Alıntı:Sürücüleriniz güncelmi ?
O sistem için Lite sürüm Windows öneriyorum. Öncesinde bir sıkıntı yaşamadığınızı belirtmişsiniz gözle görülür fark hissedersiniz bir gıdım daha rahatlatacaktır sizi
Duruma göre çözüm önerileri paylaşırız
Brazzerss' Alıntı:NeanDertHaL' Alıntı:Sürücüleriniz güncelmi ?
O sistem için Lite sürüm Windows öneriyorum. Öncesinde bir sıkıntı yaşamadığınızı belirtmişsiniz gözle görülür fark hissedersiniz bir gıdım daha rahatlatacaktır sizi
Duruma göre çözüm önerileri paylaşırız
EVT HAKLISIN AMA PAYLASTIGIM KONUDA WINDOWS 10 SPYING DE PROGRAMINIDA KULLANABILIR BIRCOK KISI MEMNUN KALMISTI
NeanDertHaL' Alıntı:Brazzerss' Alıntı:EVT HAKLISIN AMA PAYLASTIGIM KONUDA WINDOWS 10 SPYING DE PROGRAMINIDA KULLANABILIR BIRCOK KISI MEMNUN KALMISTI
Eğer güncelleme takıntısı var ise Windows 10 bu sistemde işkence olacaktır belirli bir süre sonra, güncellemeyi devre dışı bırakıp dediğiniz yöntemi yapabilir. Metro arayüzü ve Metro uygulamaları çok fazla şişiriyor. Bende önerdiğiniz yazılımı kullanıp yararını gördüm. Ancak tavsiyem Lite sürüm (derken ki kastımız kafa karıştırmasın) gereksiz bileşenlerin çıkartıldığı Windows sürümleridir. Bir nevi modifiyedir. Elimde çıkma IBM kasa var HP'nin bizzat onda kullanıyorum. Speedfan ile de ayarlamalarını yaptınmı sıkıntı olmaz. Herşeyi yazılıma bağlamamak gerekiyor bi içini açıp temizlemek, termal macun değişimi yapmak gerek.
NeanDertHaL' Alıntı:Brazzerss' Alıntı:EVT HAKLISIN AMA PAYLASTIGIM KONUDA WINDOWS 10 SPYING DE PROGRAMINIDA KULLANABILIR BIRCOK KISI MEMNUN KALMISTI
Eğer güncelleme takıntısı var ise Windows 10 bu sistemde işkence olacaktır belirli bir süre sonra, güncellemeyi devre dışı bırakıp dediğiniz yöntemi yapabilir. Metro arayüzü ve Metro uygulamaları çok fazla şişiriyor. Bende önerdiğiniz yazılımı kullanıp yararını gördüm. Ancak tavsiyem Lite sürüm (derken ki kastımız kafa karıştırmasın) gereksiz bileşenlerin çıkartıldığı Windows sürümleridir. Bir nevi modifiyedir. Elimde çıkma IBM kasa var HP'nin bizzat onda kullanıyorum. Speedfan ile de ayarlamalarını yaptınmı sıkıntı olmaz. Herşeyi yazılıma bağlamamak gerekiyor bi içini açıp temizlemek, termal macun değişimi yapmak gerek.
Brazzerss' Alıntı:NeanDertHaL' Alıntı:Eğer güncelleme takıntısı var ise Windows 10 bu sistemde işkence olacaktır belirli bir süre sonra, güncellemeyi devre dışı bırakıp dediğiniz yöntemi yapabilir. Metro arayüzü ve Metro uygulamaları çok fazla şişiriyor. Bende önerdiğiniz yazılımı kullanıp yararını gördüm. Ancak tavsiyem Lite sürüm (derken ki kastımız kafa karıştırmasın) gereksiz bileşenlerin çıkartıldığı Windows sürümleridir. Bir nevi modifiyedir. Elimde çıkma IBM kasa var HP'nin bizzat onda kullanıyorum. Speedfan ile de ayarlamalarını yaptınmı sıkıntı olmaz. Herşeyi yazılıma bağlamamak gerekiyor bi içini açıp temizlemek, termal macun değişimi yapmak gerek.
ONERIRMISIN IYIMI LITE KULLANABILIRIM BENIM PC DE UCMUYOR YANI
halim11' Alıntı:NeanDertHaL' Alıntı:Eğer güncelleme takıntısı var ise Windows 10 bu sistemde işkence olacaktır belirli bir süre sonra, güncellemeyi devre dışı bırakıp dediğiniz yöntemi yapabilir. Metro arayüzü ve Metro uygulamaları çok fazla şişiriyor. Bende önerdiğiniz yazılımı kullanıp yararını gördüm. Ancak tavsiyem Lite sürüm (derken ki kastımız kafa karıştırmasın) gereksiz bileşenlerin çıkartıldığı Windows sürümleridir. Bir nevi modifiyedir. Elimde çıkma IBM kasa var HP'nin bizzat onda kullanıyorum. Speedfan ile de ayarlamalarını yaptınmı sıkıntı olmaz. Herşeyi yazılıma bağlamamak gerekiyor bi içini açıp temizlemek, termal macun değişimi yapmak gerek.
Peki eğer güncellemeleri yaparsam bi faydası olur mu
Bu konularda fazla bir bilgim yok fakat ilk satım aldıgım zaman fazlasıyla oyun yüklüyordum ve fazlasıyla iyi çalısıyordu anlamadım bir türlüNeanDertHaL' Alıntı:Brazzerss' Alıntı:ONERIRMISIN IYIMI LITE KULLANABILIRIM BENIM PC DE UCMUYOR YANI
Lite sistem gereksiz bileşenlerin çıkartıldığı sürüm, güncelleme desteği sunmuyor. Standart kullanıcılar için önerilir, yazılımla uğraşıyorsanız tavsiye etmiyorum. İlla ki ben güncelleme yaparı mderseniz zaten Lite sürüm olmaktan çıkar. Sana kalmış birşey, tamamen tercih meselesi. Kendi fikrimi sorarsan öneririm. ama belirli uygulamaları desteklemeyeceği aşikar.
halim11' Alıntı:Peki eğer güncellemeleri yaparsam bi faydası olur mu
Güncellemelerin Windows'a hız adına bir katkısını göremedim, Ha bizim geri planda bilmediğimiz bir güvenlik açığı varsa o ap ayrı bir konu tabi. Hatta ilk format attığınız sistemler daha hafif olur güncelleme yaptıkça hantallaşır. Güncel Firewall'ler ile desteklerseniz arada bi düzenli tarama yapar, ne indirdiğinize bakarsanız hiç bir sorun olmaz. Kendimde kapalı kullanıyorum çok şükür maddi manevi bir zararımız yok
Yazılımla ugrasmıyorum ve lıte surumu oyun oynamama destek yapacakmı kasma vsayre anladınsenNeanDertHaL' Alıntı:Brazzerss' Alıntı:ONERIRMISIN IYIMI LITE KULLANABILIRIM BENIM PC DE UCMUYOR YANI
Lite sistem gereksiz bileşenlerin çıkartıldığı sürüm, güncelleme desteği sunmuyor. Standart kullanıcılar için önerilir, yazılımla uğraşıyorsanız tavsiye etmiyorum. İlla ki ben güncelleme yaparı mderseniz zaten Lite sürüm olmaktan çıkar. Sana kalmış birşey, tamamen tercih meselesi. Kendi fikrimi sorarsan öneririm. ama belirli uygulamaları desteklemeyeceği aşikar.
halim11' Alıntı:Peki eğer güncellemeleri yaparsam bi faydası olur mu
Güncellemelerin Windows'a hız adına bir katkısını göremedim, Ha bizim geri planda bilmediğimiz bir güvenlik açığı varsa o ap ayrı bir konu tabi. Hatta ilk format attığınız sistemler daha hafif olur güncelleme yaptıkça hantallaşır. Güncel Firewall'ler ile desteklerseniz arada bi düzenli tarama yapar, ne indirdiğinize bakarsanız hiç bir sorun olmaz. Kendimde kapalı kullanıyorum çok şükür maddi manevi bir zararımız yok
Brazzerss' Alıntı:Yazılımla ugrasmıyorum ve lıte surumu oyun oynamama destek yapacakmı kasma vsayre anladınsenNeanDertHaL' Alıntı:Lite sistem gereksiz bileşenlerin çıkartıldığı sürüm, güncelleme desteği sunmuyor. Standart kullanıcılar için önerilir, yazılımla uğraşıyorsanız tavsiye etmiyorum. İlla ki ben güncelleme yaparı mderseniz zaten Lite sürüm olmaktan çıkar. Sana kalmış birşey, tamamen tercih meselesi. Kendi fikrimi sorarsan öneririm. ama belirli uygulamaları desteklemeyeceği aşikar.
KahinCoder' Alıntı:Walla Bence Hic O Konulara Girme
NeanDertHaL' Alıntı:KahinCoder' Alıntı:Walla Bence Hic O Konulara Girme
Garantisi varsa teknik servis yolu gözüküyor gibi, içini açıp temizlik yapar güncel sürücüleri yüklerler. Yoksa da teknik servise vereceği para cebinde kalsın, araştırıp yapılamayacak şey değil. Yıllarca bizlerin gözünü korkutup paralarımıza el koydular mahalle çomarları. Bakkaldan farksızlar bunlar, ya yerse ye iş yaparlar işte.
Kısaca mahallem de kapısının önünnden geçen oldumu elinden alıp bakımını yapıp veriyorum. Para felan harcanmasını istemiyorum şu heriflere esnaftan başka herşeye benziyorlar.
halim11' Alıntı:NeanDertHaL' Alıntı:Garantisi varsa teknik servis yolu gözüküyor gibi, içini açıp temizlik yapar güncel sürücüleri yüklerler. Yoksa da teknik servise vereceği para cebinde kalsın, araştırıp yapılamayacak şey değil. Yıllarca bizlerin gözünü korkutup paralarımıza el koydular mahalle çomarları. Bakkaldan farksızlar bunlar, ya yerse ye iş yaparlar işte.
Kısaca mahallem de kapısının önünnden geçen oldumu elinden alıp bakımını yapıp veriyorum. Para felan harcanmasını istemiyorum şu heriflere esnaftan başka herşeye benziyorlar.
temizliği için ne yapabilirim leptop içini nasıl açarım ve nerelerını nasıl temizlerim cunku aldıgımdan berı hıc temızlemedım yardımcı olursan cok sevınırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?