Onaylı Üye
stokta yeri azdır satmak içindir ya da aldığın yere bağlıAcer Nitro 5 Notebook (Full HD IPS, 17,3 Zoll 144Hz 3ms, Intel Core i5 10300H, GeForce GTX 1650 Ti,16GB RAM 2933MHz, 512 GB SSD)870€
Modelini almanyadan sipariş ettim ve bu akşam elime ulaşacak. Sorum şu; bu sistem diğer Nitro 5 2019 ve daha düşük özellikli sistemlerden daha ucuz. Neden daha ucuz ve sizce ucuza almış mıyım?
Teşekkürler.
dostum bence ucuza almışsın türkiyede bunun daha düşük sistemlisi 10.000 tl den başlıyor sen yaklaşık 6.699 tl ye almışsın.Şu nedenle ucuz diye düşünüyorum türkiyede baya bi vergi eklendiği için almanyada ucuz diye tahmin ediyorum.Acer Nitro 5 Notebook (Full HD IPS, 17,3 Zoll 144Hz 3ms, Intel Core i5 10300H, GeForce GTX 1650 Ti,16GB RAM 2933MHz, 512 GB SSD)870€
Modelini almanyadan sipariş ettim ve bu akşam elime ulaşacak. Sorum şu; bu sistem diğer Nitro 5 2019 ve daha düşük özellikli sistemlerden daha ucuz. Neden daha ucuz ve sizce ucuza almış mıyım?
Teşekkürler.
otto.de diye bir firma almanyanın en köklü mağazası diye geçiyor dostum.Hocam şimdi şöyle söylemek istiyorum aldığınız yer güvenli 2.el olmayacak bir yer mi acaba? Bazı yerlere 0 diye 2.el kutuyu matbaa gibi yerlerde bastırıp sıfır satabiliyor ve ucuz satıyor. Eğer öyle değil ise ya kampanya vardır. Yada paraya sıkışmışlardır direk fiyatları düşürmüş olabilirler.
Almanyadan sipariş etmedim gelirken getirecekler. Vergiden de muaf kaldımdostum bence ucuza almışsın türkiyede bunun daha düşük sistemlisi 10.000 tl den başlıyor sen yaklaşık 6.699 tl ye almışsın.Şu nedenle ucuz diye düşünüyorum türkiyede baya bi vergi eklendiği için almanyada ucuz diye tahmin ediyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?