Onaylı Üye
bende internetten aradım değiştirmek için ama bu modelin soketini bulamadımAynı sorun acer marka laptopumda da olmuştu marka tesadüf olabilir tamamen ama benimde durduk yere oldu. Yeni şarj kablosu aldım oda işe yaramadı. Direkt pc nin soket giriş yeri değişmişti.
bende internetten aradım değiştirmek için ama bu modelin soketini bulamadım
garanti falan gitti pc 2 parçaydı en son onu yaptırdım sadece ekran 900 tl tuttu bakalım götürücez birdaha soket için uygun bir şey bulabilirler inşallahBenim garanti süreside kalmamıştı 3 yıldır kullanıyorsan seninde kalmamıştır. Tanıdık bir tamirciye götürmüştüm direkt soketi onlar değiştirmişti. Yani bir araştır bulamazsan dediğimi denemeni tavsiye ederim.
spam yorum atarsan sildirirmbune lan
denedim zaten sorun bayadır var hatta şuan başka bir evdeyim burdada aynıgelen voltaj ile ilgili bir sıkıntı olabilirmi evdeki başka bir prizde denermisin ?
pc nin şuanki fiyatı 8k şuan biraz zor o yöntemat gitsin cope aga yapıcak bırsey yok sorunu cozemedıysen
arkadaşların dediği gibi bir bilgisayarcıya ve ya elektirikçiye gösterirsen belki sorunu cözebilirler olmadı uçucak paracıklardenedim zaten sorun bayadır var hatta şuan başka bir evdeyim burdada aynı
şarj adaptörüne bağlı kablolarda kırılma olmuş olabilir düşündüğün gibi lehim çatlamış olabilir,adaptörün içindeki lehimler çatlamış olabilir,veya adaptörün laptoba bağlanan ucu bozulmuş olabilir yeni adaptör dene aynı özellikleri karşılayacakacer nitro an515-51 model bir laptobum var 3 yıldır kullanıyorum ama bir sıkıntı çıktı laptop 20 saniye şarj oluyor sonra 10 saniye şarj olmuyor sürekli gidip geliyor böyle sebebi ne olabilir bilen arkadaşlar beni bilgilendirirse çok sevinirim
Post automatically merged:
şarj soketine baktım lehim sıkıntısı falan mı var diye ama lehimli değil direk kabloyla bağlı bir şey yapamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?