hdmi ile 144 üzeri alabilmen için ekran kartının hdmi 2.0 üzerini desteklemesi lazım veya kablonda düşük versiyon olabilir
ekran kartım kaç destekliyor onu bi türlü bulamadım araştırdım ama nette de yok sonuç. siz bulabilir misiniz ?
Nvidia ekran kartın var ise masa üstüne sağ click /Nvidia Denetim Masası/Ekran/Çözünürlük Değiştirme/ orda sende 165 HZ yazması lazım
Ekli dosyayı görüntüle 70510
monitorde 1.4 ve 2.0 girişleri var ikisinde de 120 hz alıyorum en fazla ben leptop kullandığım için nvida da oyle bi seçenek yok intelin bi programı var orada gözüküyor ayar yeri orada da 120hz veriyor
Türkiye standartlarına göre güzel bir monitör
indirimdeyken almıştım bu kara cuma olayında.
bu monitörü duymuştumda araştırdım inceleme videosunu çok bulamadım güzele benziyor monitör paylaşım için sağol
bende almadan önce bakındım bulamadım. bari ben çekeyim dedim
rica ederim
HDMI kablo değil display kablo ile bağlarsan daha iyi olur.
165 garanti vericek mi?
videoyu izledim kıskandım edit 60hz
al senin olsun ♥ <3
Display Port kablo 165 hz'e kadar destekliyor ancak HDMI desteklemiyor. HDMI kablo ile bağladıysan display Port tak 165 hz görürsün
herhangi bir dp alırsam 165 alırmıyım
bence ekran güzel hayırlısı olsun ama dış görüntü yüzünden biraz kötü çıkmış kardeşim
ya geldiği dakika direkt çekelim dedim anneme
ortam ayarlayamadım yani aceleye geldi
eline saglık peki üründen memnun musun kac gundur kullanıyorsun deneyimlerin nasıl
valla geldiği günden beri kullanıyorum gerek görüntüsü gerek sesi gerek diğer özellikleri olsun güzel. kapalı kutuda geldiği için ölü piksel de yok, annem ve babam pc ye oturmak için can atıyor
kalk dizi izlicem kalk bende okey oynucam vs