Açık dünya oyun önerisi istiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
hacım bi prototype patlar sana he sarar hem stres atarsın

d3 Σ x2
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Ark yazdılar mı bilmiyorum ama güzel rust gibi sadece eski çağda geçiyor

Onaylı Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Eğer henüz oynamadıysan kesinlikle The Long Dark oynarken kendini içinde bulacağın oyunlardan kulaklığını tak çayını kahveni al yudumlayarak keyfini çıkar :)

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
far cray witcer 3 çok güzeller kesinlikle oynamadıysan oyna

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
Arkadaşlar öncelikle Selamın Aleyküm ben arkadaşımla beraber oyun arıyoruz biraz maceracı tipleriz oyun geliştirme oyunu olursa çok iyi olur hemen bitmeyecek ve sıkmayacak tat da bir oyun arıyoruz malum ramazan ayında vakit geçirmek lazım bize şöyle güzel açık dünya oyunu önerirseniz örnek the forest gibi olursa da olur Şimdiden teşekkür ediyorum hepinize :salute:
Steam üzerinde ücretsiz olan Creativerse önerebilirim. Açık dünyası ve craft sistemi ile Minecraft'a benzer fakat farklı mobları ve grafikleri ile gerçekten güzel bir deneyim yaşatıyor.

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
orta çağa ilgin varsa Kingdom Come: Deliverance 10/10 bir oyun

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
wicther 3 alabilirsin bildiğim kadarıyla ücredi 60 tl seni hikayesel olarak bayağı tatmin edecektir red dead redeption da oynayabilirsin ama fiyatı biraz pahalı

Seçkin Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Arkadaşlar öncelikle Selamın Aleyküm ben arkadaşımla beraber oyun arıyoruz biraz maceracı tipleriz oyun geliştirme oyunu olursa çok iyi olur hemen bitmeyecek ve sıkmayacak tat da bir oyun arıyoruz malum ramazan ayında vakit geçirmek lazım bize şöyle güzel açık dünya oyunu önerirseniz örnek the forest gibi olursa da olur Şimdiden teşekkür ediyorum hepinize :salute:
the forest arklarla cok sarıyo mc tarzı bişi de arıyosan portal knights oynaya bilirsiniz

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
sistem iyi ise ark sorvival var dı dinazorlara karşı güzel bir hayatta kalma istersen arkadaşlarında oynayabilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...