Açık öğretimde okuyorum ve mobilden bilgilere bakarken mezun olma puanı 192 görünüyor. Bu tamamiyle liseyi bitirme puanı sanırsam. Ve benim puanım 47 şu anda. Sizce bu liseyi ne kadar süreçte bitirebilirim ve bitirince Üni gidebiliyor muyum? Radyoloji bölümü okumak istiyorum sizce ne kadar zor ve olur mu bu?
benim bildigm okula gimiyon o başka bişy bilmıyomAçık öğretimde okuyorum ve mobilden bilgilere bakarken mezun olma puanı 192 görünüyor. Bu tamamiyle liseyi bitirme puanı sanırsam. Ve benim puanım 47 şu anda. Sizce bu liseyi ne kadar süreçte bitirebilirim ve bitirince Üni gidebiliyor muyum? Radyoloji bölümü okumak istiyorum sizce ne kadar zor ve olur mu bu?
Birde tek bir tane dersten kalmaman gerekiyorÖncelikle mezun olabilmek için 192 kredinizin olması ve zorunlu olan 8 dönemi okumanız gerekiyor. 1 dönemde en fazla "35" kredi alabilirsiniz. "47" krediyle 2.dönemde olmanız gerekiyor. Ek sınavlar dışında yılda 2 kez sınav yapılıyor. Her sınavdan Full'e yakın kredi almanız durumunda 3 yılda liseniz biter. Üniversiteye gidebilirsiniz.
Birde tek bir tane dersten kalmaman gerekiyor
Fulle yakın çekmekte mesele bu konuda dostum
Mezun olabilmek için tek dersten kalsan bile okulu bitirmene izin vermezler
Dediğin gibi sene sonu ortalama puanı 192 olması gerek ara sınav puanları da katılarak bu ortalamya ulaşmak gerekli Mezun olmak için
Açık ögretim konusunda benim de bildiğim öyleydi de demek ki yanlış biliyormuşumO ders konusunda yanlış bilgi verme.Zorunlu dersler dışında, "3" kez bir dersten kalırsan muaf oluyorsun. Bir daha o dersi görmek zorunda olmuyorsun ancak o dersin kredisinide alamıyorsun. Kardeşim açık lisede oradan biliyorum. Zorunlu derslerden "kesinlikle" muaf olunmuyor. Her dersin geçer notuda 45'dir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?