Nothing special tbh...
Uzman Üye
Herkese Merhaba Bu Sefer Kanalımın 1000 Görüntülenmeye Ulaşması Şerefine Bir Intro Çekilişi Yapıyorum. Hepinize Bol Şans.
Katılım Şartları :
1.Videoya ve ya Buraya Yanıt Göndermek.
1.1."Katılıyorum." Yazmak.
1.2.Yazacak Yazı
1.3.Introdaki Renkler. (Örneğin "Beyaz Yerine xxx, Morumsu Morun (
) Yerine xxx" gibi) Rengi Beğendiyseniz Kalsın Diyin.
Kanalıma Abone Olmanızı Yada Like, Hatta Rep Atmanızı İstemiyorum.
Ayrıca Introda ki Hatalarımı Söylerseniz Sevinirim. <3
İşte Intromuz
Kazanan Açıklanınca Konu Düzenlenip Kazananın İsmi Yazılacaktır Ve Kazanana Ö.M Olarak Gönderilecektir. Herkese Tekrardan Bol Şans
Başlangıç Tarihi: 21.11.2016 17:00
Bitiş Tarihi: 24.11.2016 17:00
Kazanan: Tuğçe :heart:
Çekiliş Screenshot: http://i.hizliresim.com/jXvAPm.png
Not: Linkte Deneme 2 Yazmasının Sebebi, Prim Power'i 2 Kez Yazmamdır. Düzenleme Yaparken Onu Unutmuşum. 1 Saat Erken (Yada Benim Saatim Yanlış Tam Bilmiyorum
) Yapmamın Sebebi Daha Sonra Yapma İmkanım Olamayacaktı.
Not : Bu Arada Panzoid'ten Yapıyorsun Neden Yapıyorsun Diye Soracaklar Olacaktır. Nedeni Çoğu Kişinin Kötü Gördüğü Panzoid'i Biraz da Olsa İyi Göstermeye Çalışmaktır. Çünkü Kötü Sandığınız Herşeyle Güzel Şeyler Yapabiliyor. Aslında Panzoid Kötü Değil, Template Yapanlarının Çoğu Kötü.
Katılım Şartları :
1.Videoya ve ya Buraya Yanıt Göndermek.
1.1."Katılıyorum." Yazmak.
1.2.Yazacak Yazı
1.3.Introdaki Renkler. (Örneğin "Beyaz Yerine xxx, Morumsu Morun (
Kanalıma Abone Olmanızı Yada Like, Hatta Rep Atmanızı İstemiyorum.
Ayrıca Introda ki Hatalarımı Söylerseniz Sevinirim. <3
İşte Intromuz
Kazanan Açıklanınca Konu Düzenlenip Kazananın İsmi Yazılacaktır Ve Kazanana Ö.M Olarak Gönderilecektir. Herkese Tekrardan Bol Şans
Başlangıç Tarihi: 21.11.2016 17:00
Bitiş Tarihi: 24.11.2016 17:00
Kazanan: Tuğçe :heart:
Çekiliş Screenshot: http://i.hizliresim.com/jXvAPm.png
Not: Linkte Deneme 2 Yazmasının Sebebi, Prim Power'i 2 Kez Yazmamdır. Düzenleme Yaparken Onu Unutmuşum. 1 Saat Erken (Yada Benim Saatim Yanlış Tam Bilmiyorum
Not : Bu Arada Panzoid'ten Yapıyorsun Neden Yapıyorsun Diye Soracaklar Olacaktır. Nedeni Çoğu Kişinin Kötü Gördüğü Panzoid'i Biraz da Olsa İyi Göstermeye Çalışmaktır. Çünkü Kötü Sandığınız Herşeyle Güzel Şeyler Yapabiliyor. Aslında Panzoid Kötü Değil, Template Yapanlarının Çoğu Kötü.