Ultra Üye
Okulun devamsizlik sınırını geçtim işte fakat bazılari açıga geçerken herhangi sıkıntı olmaz bazılari kalıcaksın falan diyorOkulun devamsizlik sinirini gecmediysen bir sey olmaz
Direkt mudur veya yardimcilariyla konus eger aran iyiyse mudur yardimcilariyla sildirmeye calis onlardan aldigin bilgi daha net olur burdaki kisilerdenOkulun devamsizlik sınırını geçtim işte fakat bazılari açıga geçerken herhangi sıkıntı olmaz bazılari kalıcaksın falan diyor
Tamam yarın gidip sildirmeyi denicegim yapıcak bir şey yok teşşekür ederim dostumDirekt mudur veya yardimcilariyla konus eger aran iyiyse mudur yardimcilariyla sildirmeye calis onlardan aldigin bilgi daha net olur burdaki kisilerden
velin müdür yardımcısına gidip sildirebiliyor ben sildirmiştimTamam yarın gidip sildirmeyi denicegim yapıcak bir şey yok teşşekür ederim dostum
Genelde sildirme olmuyor o izinsizden izinliye geciriyorlar o da bir sey fark etmiyor onunda sınırı var çünkü silme olayi yonetime bagli tamamenvelin müdür yardımcısına gidip sildirebiliyor ben sildirmiştim
öğrenciye ve duruma bağlı siliniyorGenelde sildirme olmuyor o izinsizden izinliye geciriyorlar o da bir sey fark etmiyor onunda sınırı var çünkü silme olayi yonetime bagli tamamen
çok teşşekür ederim yorumun sayesinde tüm sorularım kapandı #konukilitMerhaba, yeni kanunlara göre veli izni ile doktor raporu aynı işlevdedir. Velin okulda çocuğumun devamsızlık yaptığı bütün günlerde benim haberim ve iznim vardı dediğinde idare zaten hiçbir sıkıntı çıkarmadan hepsini özürlü devamsızlık kısmına geçirecektir. Soruna gelirsek devamsızlığın istediği kadar olsun açığa geçerken devamsızlığın hiçbir önemi yok devamsızlık sorgulamıyorlar dostum yani velini okula çağırmana bile gerek yok.
Ama 12.sınıf güzeldir okul ne kadar çekilmez olsa daDostum fen lisesi mezunuyum eğer fen lisesinde okumuyorsan açığa geçmende fayda olacaktır okul vaktini çok çalıyor bu vakti ders çalışarak geçirirsen açığa geçmek verimli olur
Yok kalma durumu yok açığa geçme son tarihleri var 2.dönem geçersib kaoma durumu olmuyorrehber hocan ile konuş ona danış yani bence şuan kalıyorsan açığa geçince de kalma durumu olur gibi
devamsızlıgın az sa bişey olmazMerhaba arkadaşlar ben açıga geçiçem lise sondayım fakat devamsızlıgım çok fazla kalmış oluyorum açıga geçerken sıkıntı olabiliyor diyen arkadaşlar var olmuyor diyen arkadaşlarda var kime inanayim bilemedim aranızdan bilen birisi varsa yorum atabilir mi lütfen boş yorum gelmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?