- Konuyu başlatan
-
Ultra Üye
Teşşekür ederim bilgilendirme için konuşcam mümkünse fazla versinler fMerhaba Hocam Ben Liseyi Açıktan Bitirdim okul Yönetimiyle Konuş Sana Açığa geçerken eğer mümkünse okul puanını fazla versınler böylece hemen mezun olabilirsin 170puan sınırı var muhtemelen 35 tam puanlık sınav seçersen rahatlıkla geçebilirsin şuan üniversite son sınıfım
düz de degil meslekte açıktan uniye hazırlanıcam abiDüz mü okican meslek mi ? ona göre
Post automatically merged:
ben düzden emekli oldum fakat o zman onlineydi
Merhaba arkadaşlar ben açıga geçiçem lise sondayım fakat devamsızlıgım çok fazla kalmış oluyorum açıga geçerken sıkıntı olabiliyor diyen arkadaşlar var olmuyor diyen arkadaşlarda var kime inanayim bilemedim aranızdan bilen birisi varsa yorum atabilir mi lütfen boş yorum gelmesilip geçmen daha mantıklı olur acıga gecicegini söyliyerek sile bilirsiniz
hayır hiç bi sıkıntı olmaz aynı diploma ne iş yapıcağına bağlı polis olan var açık lise okuyupMerhaba arkadaşlar ben açıga geçiçem lise sondayım fakat devamsızlıgım çok fazla kalmış oluyorum açıga geçerken sıkıntı olabiliyor diyen arkadaşlar var olmuyor diyen arkadaşlarda var kime inanayim bilemedim aranızdan bilen birisi varsa yorum atabilir mi lütfen boş yorum gelmesin
öyle yapıcam ya uniye hazırlanıcamGec iyi olur uni sinavina falan hazirlancaksan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?