6 Şub 2017 #1 kralcouse K Onaylı Üye Katılım 8 Mar 2016 Mesajlar 149 Tepki puanı 7 Ödüller 8 Yaş 26 10 HİZMET YILI Beyler Bi hile kodluyorsun adam gibi obj ozellıklerı olan o kadar ozellık gırıyorum kodluyoryum ilk oyunda sıkıntı çekmeden tarıyorum 2. odaya gırerken gırmıyor oyundn atıyor kapanıyor bıldıgın oyun bu sorunu nasıl çozebılırım ancak obj ozelıklerını kapatınca gırıyor oyuna o da ugrastırıcı yanı yardımlarınızı beklıyorm mh ailesi
Beyler Bi hile kodluyorsun adam gibi obj ozellıklerı olan o kadar ozellık gırıyorum kodluyoryum ilk oyunda sıkıntı çekmeden tarıyorum 2. odaya gırerken gırmıyor oyundn atıyor kapanıyor bıldıgın oyun bu sorunu nasıl çozebılırım ancak obj ozelıklerını kapatınca gırıyor oyuna o da ugrastırıcı yanı yardımlarınızı beklıyorm mh ailesi
6 Şub 2017 #2 Fraude Uzman Üye Katılım 22 Ocak 2017 Mesajlar 207 Tepki puanı 3 Ödüller 10 9 HİZMET YILI Aynn Bende de Var Aynı Sorun Çözümü Bilmiyom Bilen Varsa Yazsın #GÜNCEL Oyla 0 Olumsuz oyla
6 Şub 2017 Konuyu başlatan #3 kralcouse K Onaylı Üye Katılım 8 Mar 2016 Mesajlar 149 Tepki puanı 7 Ödüller 8 Yaş 26 10 HİZMET YILI Fraude' Alıntı: Aynn Bende de Var Aynı Sorun Çözümü Bilmiyom Bilen Varsa Yazsın #GÜNCEL Genişletmek için tıklayın ... +1 Oyla 0 Olumsuz oyla
Fraude' Alıntı: Aynn Bende de Var Aynı Sorun Çözümü Bilmiyom Bilen Varsa Yazsın #GÜNCEL Genişletmek için tıklayın ... +1
6 Şub 2017 #4 Fraude Uzman Üye Katılım 22 Ocak 2017 Mesajlar 207 Tepki puanı 3 Ödüller 10 9 HİZMET YILI kralcouse' Alıntı: Fraude' Alıntı: Aynn Bende de Var Aynı Sorun Çözümü Bilmiyom Bilen Varsa Yazsın #GÜNCEL Genişletmek için tıklayın ... +1 Genişletmek için tıklayın ... Eyw Kardeş Bence Bu sorun Obj Özelliklerinden Kaynaklanıyor. Ama Tam Bilmiyom Oyla 0 Olumsuz oyla
kralcouse' Alıntı: Fraude' Alıntı: Aynn Bende de Var Aynı Sorun Çözümü Bilmiyom Bilen Varsa Yazsın #GÜNCEL Genişletmek için tıklayın ... +1 Genişletmek için tıklayın ... Eyw Kardeş Bence Bu sorun Obj Özelliklerinden Kaynaklanıyor. Ama Tam Bilmiyom
6 Şub 2017 Konuyu başlatan #5 kralcouse K Onaylı Üye Katılım 8 Mar 2016 Mesajlar 149 Tepki puanı 7 Ödüller 8 Yaş 26 10 HİZMET YILI açmalı kapamalıyı denıycem eyw Oyla 0 Olumsuz oyla
6 Şub 2017 Konuyu başlatan #6 kralcouse K Onaylı Üye Katılım 8 Mar 2016 Mesajlar 149 Tepki puanı 7 Ödüller 8 Yaş 26 10 HİZMET YILI hilelioyuncu16' Alıntı: kralcouse' Alıntı: açmalı kapamalıyı denıycem eyw Genişletmek için tıklayın ... Ben Öyle Kodluyorum Genişletmek için tıklayın ... peki sende oluyormu Oyla 0 Olumsuz oyla
hilelioyuncu16' Alıntı: kralcouse' Alıntı: açmalı kapamalıyı denıycem eyw Genişletmek için tıklayın ... Ben Öyle Kodluyorum Genişletmek için tıklayın ... peki sende oluyormu
6 Şub 2017 #7 OgzULUSOY O Üye Katılım 12 Ocak 2017 Mesajlar 35 Tepki puanı 0 9 HİZMET YILI güncell + + + + + + + + + Oyla 0 Olumsuz oyla