3 Kas 2016 #1 MRDizzy M MRDizzy (✔) Süper Üye Katılım 27 Ara 2015 Mesajlar 1,239 Çözümler 1 Tepki puanı 130 Ödüller 8 10 HİZMET YILI Öncelikle Herkese Selamün Aleyküm Ben Wolfteamı Hileli Bi Şekilde Açtımmı Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Bu Fotorafta Gördüğünüz Herşey %100 Oluyor ve Pc Ölüyor Hiç Bişi Hareket Etmiyor Pc Reset Atmak Veya Kapatmak Zorunda Kalıyorum Yardımcı Olurmusunuz.
Öncelikle Herkese Selamün Aleyküm Ben Wolfteamı Hileli Bi Şekilde Açtımmı Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Bu Fotorafta Gördüğünüz Herşey %100 Oluyor ve Pc Ölüyor Hiç Bişi Hareket Etmiyor Pc Reset Atmak Veya Kapatmak Zorunda Kalıyorum Yardımcı Olurmusunuz.
3 Kas 2016 #2 aliby32 A Seçkin Üye Katılım 26 Haz 2016 Mesajlar 415 Tepki puanı 5 9 HİZMET YILI Dizzy Kardeşim Bende De Böle Bişey OLUYOR MESALA DWORD 7 Yİ AÇIYOM OYUNU SEÇ DİYOM PC TINNNNNNNNNN SES CIKIYOR+NE KLAVYE NEDE MAUS YANİ PC Yİ KAPATIP AÇIYORUM
Dizzy Kardeşim Bende De Böle Bişey OLUYOR MESALA DWORD 7 Yİ AÇIYOM OYUNU SEÇ DİYOM PC TINNNNNNNNNN SES CIKIYOR+NE KLAVYE NEDE MAUS YANİ PC Yİ KAPATIP AÇIYORUM
3 Kas 2016 Konuyu başlatan #3 MRDizzy M MRDizzy (✔) Süper Üye Katılım 27 Ara 2015 Mesajlar 1,239 Çözümler 1 Tepki puanı 130 Ödüller 8 10 HİZMET YILI Yardım...............................
3 Kas 2016 #4 Lucretia L K. Atatürk Seçkin Üye Katılım 15 Haz 2016 Mesajlar 517 Tepki puanı 40 Ödüller 6 Yaş 27 9 HİZMET YILI Ses kayması gibi bir sorunun var sanırım, en son ram'im yandığında böyle oluyordu ve donuyordu. 360 Total Security ile PC'ni taratmanı öneririm.
Ses kayması gibi bir sorunun var sanırım, en son ram'im yandığında böyle oluyordu ve donuyordu. 360 Total Security ile PC'ni taratmanı öneririm.
3 Kas 2016 Konuyu başlatan #5 MRDizzy M MRDizzy (✔) Süper Üye Katılım 27 Ara 2015 Mesajlar 1,239 Çözümler 1 Tepki puanı 130 Ödüller 8 10 HİZMET YILI Lucretia' Alıntı: Ses kayması gibi bir sorunun var sanırım, en son ram'im yandığında böyle oluyordu ve donuyordu. 360 Total Security ile PC'ni taratmanı öneririm. Genişletmek için tıklayın ... Denicem
Lucretia' Alıntı: Ses kayması gibi bir sorunun var sanırım, en son ram'im yandığında böyle oluyordu ve donuyordu. 360 Total Security ile PC'ni taratmanı öneririm. Genişletmek için tıklayın ... Denicem
3 Kas 2016 #6 RETROMICA R Bazen Sessizlik İyidir Seçkin Üye Katılım 8 Eyl 2016 Mesajlar 298 Tepki puanı 20 9 HİZMET YILI Dizzy' Alıntı: Lucretia' Alıntı: Ses kayması gibi bir sorunun var sanırım, en son ram'im yandığında böyle oluyordu ve donuyordu. 360 Total Security ile PC'ni taratmanı öneririm. Genişletmek için tıklayın ... Denicem Genişletmek için tıklayın ... Dizzy Kardeşim Antivirüsü Kapat Düzelir Olursa +1 Repini Alırım
Dizzy' Alıntı: Lucretia' Alıntı: Ses kayması gibi bir sorunun var sanırım, en son ram'im yandığında böyle oluyordu ve donuyordu. 360 Total Security ile PC'ni taratmanı öneririm. Genişletmek için tıklayın ... Denicem Genişletmek için tıklayın ... Dizzy Kardeşim Antivirüsü Kapat Düzelir Olursa +1 Repini Alırım