evetdc sunucusu para kazandırıyormu
nasıl kazandırıyor olabilir?
evet kazandırıyor, üyesinden tutun urlsine kadar herşey para istiyor 2k real üyeler 1k ediyo öyle düşündc sunucusu para kazandırıyormu
örneğin bura benim satış sunucumdu burasının daha sattıklarımı saymadan sadece yetkili satışından 1k aldımnasıl kazandırıyor olabilir?
Hahahahahahq madem para kazandiriyor, getirisi iyi, niye 270tl ye veriyorsun xDevet kazandırıyor, üyesinden tutun urlsine kadar herşey para istiyor 2k real üyeler 1k ediyo öyle düşün
örneğin bura benim satış sunucumdu burasının daha sattıklarımı saymadan sadece yetkili satışından 1k aldım
sunucuyu salcam bütün ortaklarım işi saldı tek yürütemiyorum, varsa sorun cevaplayayımHahahahahahq madem para kazandiriyor, getirisi iyi, niye 270tl ye veriyorsun xD
öncelikle sunucuyu yüksek üyelere çıkarttığın zaman reklam alabiliyorsun. Sunucu büyüyünce satabiliyorsun , owo sunucusu açık owoları biriktirip satabiliyorsun. Yurtdışında yaşıyorsan abonelik sistemi var sunucuna abone olabiliyorlar + ordanda gelir sağlıyabiliyorsun.nasıl kazandırıyor olabilir?
öncelikle sunucuyu yüksek üyelere çıkarttığın zaman reklam alabiliyorsun. Sunucu büyüyünce satabiliyorsun , owo sunucusu açıp owoları biriktirip satabiliyorsun. Yurtdışında yaşıyorsan abonelik sistemi var sunucuna abone olabiliyorlar + ordanda gelir sağlıyabiliyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?