-Açtığımız konuları profilimize girince göremiyoruz, profilden açılan konulara ulaşılmalı diye düşünüyorum.
-Avatarımızın altındaki bilgilerde kaç konumuzun olduğununda gözükmesi hoş olur bence. Kişilerin etkileşim düzeyinin de bir göstergesi olur.
bencede böyle olsa hem daha kolay erişim ve daha kolay bulmuş olurlar gibi
bencede mesela bende bakmak istedim ama o özelliği bulamadım daha kolay erişim için koyula bilirKolay bir şekilde iletişim için düşünülebilir.
Kanka bildirim Yerinde zaten Geliyor Bence Gerek yok çoğu kişi alıntı yapıp cevap verir Tabi eski konuysa linki kaydedebilirsin-Açtığımız konuları profilimize girince göremiyoruz, profilden açılan konulara ulaşılmalı diye düşünüyorum.
-Avatarımızın altındaki bilgilerde kaç konumuzun olduğununda gözükmesi hoş olur bence. Kişilerin etkileşim düzeyinin de bir göstergesi olur.
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Hocam siteyi aktif kullanan bir kişi için hem kendi konusundan hemde farklı konulardan gelen bildirimlerle bildirim bölmesi doluyor. Diğer yandan son açtığın konuya ulaşıp hemen yorumlara bakmak istediğinde,oradan oraya,oradan oraya dönüp duruyorsun,pratiklik açısından daha iyi olur diye dedim. Amaç siteyi daha interaktif hale getirebilmek,kullanışlı olması.Yoksa tabi ki bir şekilde konuna ulaşabiliyorsun.Kanka bildirim Yerinde zaten Geliyor Bence Gerek yok çoğu kişi alıntı yapıp cevap verir Tabi eski konuysa linki kaydedebilirsin
senin için önemliyse
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?