birgünbirpalyaçovarmış
Süper Üye
tek tek soktum2 bacağına bıçak soktuysan 2 tane mi vardı bıçağın
Hastanede bilmiyorum polis ler aldı bizi eve gönderdileradam iyi mi?
eğer iyiyse ve şikayetçi olmazsa mahkeme sizin lehinize olurHastanede bilmiyorum polis ler aldı bizi eve gönderdiler
İsterse müebbet yeğim kimse benım sevdıklerıme vuramazPeki birşey soracağım, o adamı bulup gerekeni yapıcam demişsin. Akıllanmıyorsun sanırım. Kasten adam yaralamanın cezaları var. Hadi yarın affedildin vesaire hiçbirşey olmadı tabi sanmıyorum böyle olacağını da oldu diyelim. Tekrardan yapaksın ve bu sefer mahkeme seni kurtaramayacak.
Türk Ceza Kanunu 86.madde; Kasten başkasının vücuduna acı veren veya sağlığının ya da algılama yeteneğinin bozulmasına neden olan kişi, bir yıldan üç yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır.
Anlamadım kankaadam vurman normal bu dunyada adam öldurulmucek gibi değil
Kankam sen olsan o an gözün kararır sende yaparsınbence bıçak yerine yumruk kullanabilirdin bıçak biraz absürt kaçmış
İnşallah seçkin üye olma çabasıdır kanka eğer değilse kanunlarda kasten yaralamanın cezası belli.aga cahil misiniz konuya bak olaya bak yazık..
Kanka o an gözüm karardı elime ilk geçen bıçaktı tutamadım kendimi babamı yerde görünceBıçak fazla olmuş keşke sadece yumruk sallasaydın mahkemeye gerek kalmazdı
Kardeşim ayıptır söylemesi dup duruken neden gtümden uyudurayım özelden yazsın inanmayanlara foto atarımKankam umarım uydurduğun bir hikayedir çünkü okuduğum kadarıyla kasten yaralamaya 3 yıl ceza veriyorlar.
Post automatically merged:
İnşallah seçkin üye olma çabasıdır kanka eğer değilse kanunlarda kasten yaralamanın cezası belli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?