Ölü bulunan adam amabence adamı karısı öldürmüştür
tamam kardeşim işte adam ölü bulunuyor evinde kim öldürmüştür ya hizmetci yada karsı bende karısı öldürmüştür dedim canım benimÖlü bulunan adam ama
Bildin kardeşim cevap:HizmetçiHizmetçi olabilir mi postanın sabahtan geliceğini sanmıyorum?
Hayır.saliher25 bildi cevap:Hizmetçibu soruyu duymuştum bahçıvan öldürmüştü sanırım dımı
hadi yaaHayır.saliher25 bildi cevap:Hizmetçi
Aynen eski bi soruhadi yaaduymuştum bu soruyuda unutmuşum cevabı eski bir soru bu
Başka bir soru olabilir bu türde çok fazla soru varhadi yaaduymuştum bu soruyuda unutmuşum cevabı eski bir soru bu
Sorular iyimiş başka yokmu yawHayır.saliher25 bildi cevap:Hizmetçi
yok buydu aga net hatırlıyorumBaşka bir soru olabilir bu türde çok fazla soru var
Senin hatırladığın soru da mevsim kıştı ve yağmurluydu. Bahçivan da yağmurlu günde çiçekleri suluyordu o yüzden katildi..bu soruyu duymuştum bahçıvan öldürmüştü sanırım dımı
Hocam ama bu soruda öldürüldüğü günün pazar olduğu belirtilmiyorNeden hizmetçi olduğunu merak edenler PAZAR günleri posta hizmeti olmaz. Tabi bu bilmece yazıldığı zaman öyleydi. Artık pazar günleri sabahtan öğlen 1:40 a kadar posta hizmetleri var. Yani bilmeceyi soran zat geçerliliğini yitirmemiş şeyler sorarsa memnun oluruz. Kolay gelsin.
Haa hatırladım he valla dogru diyorsun yanılmısımSenin hatırladığın soru da mevsim kıştı ve yağmurluydu. Bahçivan da yağmurlu günde çiçekleri suluyordu o yüzden katildi..
Keşke cevabını da hatırlasaydınyok buydu aga net hatırlıyorum
Benzetmisim soruya o degilmisKeşke cevabını da hatırlasaydın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?