welcome friend in our friendly website we hope you enjoy and benefit hereMerhabalar,
Ben Anılovskii,
Neyse arkadaşlar sanırım burada uzun süre vakit geçireceğim ortam gayet güzel entryler gayet yerinde okuma fırsatım oldu birazcık ve burada biraz yeniyim, öncelikle yardımlarınıza ihtiyacım var, ADC main olmak üzere toir.us sc kullanmaktayım başka sc'nin configi kullanırsam işe yarar mı öncelik sorum budur? ikincisi ADC config önerir misiniz?
Monecheri cfg'yi bana özelden iletebilir misiniz nerden bulabilirim.monecheri cfg iyi gibi şu anlık
İletir misiniz?challenger configini kullanabilirsin sağlam config
Özelden şuanlık yazamıyorum sanırım sen bana iletir misin dostum?özelden yazarsan config atabilirim
config noMerhabalar,
Ben Anılovskii,
Neyse arkadaşlar sanırım burada uzun süre vakit geçireceğim ortam gayet güzel entryler gayet yerinde okuma fırsatım oldu birazcık ve burada biraz yeniyim, öncelikle yardımlarınıza ihtiyacım var, ADC main olmak üzere toir.us sc kullanmaktayım başka sc'nin configi kullanırsam işe yarar mı öncelik sorum budur? ikincisi ADC config önerir misiniz?
adc diye oyunmu var tam isim verseneMerhabalar,
Ben Anılovskii,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?