adc de ben yasu öneriyorum config de tavsiye etmiyorum challenger config kullandım scripti bozuyor bana kalırsa orjinal takıl bencearkadaşlar önce şunu söylim lol oyun bilgim yüksek sezon 2 den beri oynuyorum. sc ile maç rahat taşıtabilicek bi adc herosu önerebilirmisiniz ? scnin güzel çalıştıgı ve op olan bi adc herosu önermenizi rica ediyorum. bide bu config muhabbeti var sizce hangi conifg kullanmam gerekiyor yoksa hiç kulanmayıp orjinalmi takılmam lazım yardımcı olursanız cok mutlu oluurm herkese iyi forumlar
lpreborn'a uygun en iyi karakter kog maw vayne ve kai saarkadaşlar önce şunu söylim lol oyun bilgim yüksek sezon 2 den beri oynuyorum. sc ile maç rahat taşıtabilicek bi adc herosu önerebilirmisiniz ? scnin güzel çalıştıgı ve op olan bi adc herosu önermenizi rica ediyorum. bide bu config muhabbeti var sizce hangi conifg kullanmam gerekiyor yoksa hiç kulanmayıp orjinalmi takılmam lazım yardımcı olursanız cok mutlu oluurm herkese iyi forumlar
benim bildiğim adcde ashe iyi diye biliyorumarkadaşlar önce şunu söylim lol oyun bilgim yüksek sezon 2 den beri oynuyorum. sc ile maç rahat taşıtabilicek bi adc herosu önerebilirmisiniz ? scnin güzel çalıştıgı ve op olan bi adc herosu önermenizi rica ediyorum. bide bu config muhabbeti var sizce hangi conifg kullanmam gerekiyor yoksa hiç kulanmayıp orjinalmi takılmam lazım yardımcı olursanız cok mutlu oluurm herkese iyi forumlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?