skinli hesaplar pek para etmiyor zaten ben rank aramadığım için fazla değil ama siz hesabı atın fiyatı verin anlaşırsak alırımBütçeniz Ne Kadar ?
bütçen ne kadar ona göre bir hesap alışverişi yapabiliriz.çok değil adclerde skini olan hesabını satacak biri varsa alabilirim rankı yüksekti filan aramıyorum özellikle zeri tw vayne bu 3 adcde kostüm olsa iyi olur satmak isteyen varsa hesabını discord üzerinden ulaşabilir ♤Wiçur♤#8427
hocam 100 liraya kadar alırım skinlere değerseHocam bize bir fiyat skalası ver ki birden fazla hesabı olan veya elinde ki hesabı satmak isteyen arkadaşlar ona göre bir yol izlesin
attım bu arada dc den isteksatıyorum, discord : dexthsec#0571
geçende bir siteden 40 tl de 150 skin hesap aldım 70 skini adc knk adc skinli çıkma olasılığı yüksek böyle sitelerde site ismi v veriliyormu bilmiyorum ama kurallarda verilmiyor dendiği için vermedim istersen dc yaz ismi vereyim siteninskinli hesaplar pek para etmiyor zaten ben rank aramadığım için fazla değil ama siz hesabı atın fiyatı verin anlaşırsak alırım
direkt o hesabı satsan kankageçende bir siteden 40 tl de 150 skin hesap aldım 70 skini adc knk adc skinli çıkma olasılığı yüksek böyle sitelerde site ismi v veriliyormu bilmiyorum ama kurallarda verilmiyor dendiği için vermedim istersen dc yaz ismi vereyim sitenin
⁰ ⁹SenPai#0009
attım dc yi zaten Wiçur#8427geçende bir siteden 40 tl de 150 skin hesap aldım 70 skini adc knk adc skinli çıkma olasılığı yüksek böyle sitelerde site ismi v veriliyormu bilmiyorum ama kurallarda verilmiyor dendiği için vermedim istersen dc yaz ismi vereyim sitenin
⁰ ⁹SenPai#0009
aga üstteki mesajları okusanız mı artık yazmışım zaten aynı şeyleri sorup durmayın bi zahmet satmak isteyen discordu yazmışım konu başına atsın istek hesaba göre bütcemde değişir. Bütçe ne bütçe ne diyip durmayın lütfen dc den yazın hesabı atın bakayım kaç para istiyosanız söyleyin anlaşırsak alayım bu kadar yabütçe ne kadar bide nasıl güvenebiliyorsunuz ya ben hiç güvenemiyorum
adc skini aranırçok değil adclerde skini olan hesabını satacak biri varsa alabilirim rankı yüksekti filan aramıyorum özellikle zeri tw vayne bu 3 adcde kostüm olsa iyi olur satmak isteyen varsa hesabını discord üzerinden ulaşabilir ♤Wiçur♤#8427
kardeşim fiyat ne kadar oluyor kiçok değil adclerde skini olan hesabını satacak biri varsa alabilirim rankı yüksekti filan aramıyorum özellikle zeri tw vayne bu 3 adcde kostüm olsa iyi olur satmak isteyen varsa hesabını discord üzerinden ulaşabilir ♤Wiçur♤#8427
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?