16 Tem 2020 #1 unqownexe Unqown Seçkin Üye Katılım 1 May 2017 Mesajlar 381 Çözümler 2 Tepki puanı 76 Ödüller 8 9 HİZMET YILI Addblocker kapatın uyarısı veren html kodu arıyorum yardımcı olur musunuz?
16 Tem 2020 #2 HavHavİksDe Onaylı Üye Katılım 10 Haz 2020 Mesajlar 72 Tepki puanı 0 Ödüller 5 Yaş 26 5 HİZMET YILI Nasıl yani ney için kullanacaksın ona göre yardımcı olmaya çalışayım
16 Tem 2020 #3 kemalgogce K Onaylı Üye Katılım 16 Tem 2020 Mesajlar 53 Tepki puanı 0 Ödüller 2 Yaş 25 5 HİZMET YILI Bulursan beni de haberdar eder misin
16 Tem 2020 #4 XedionC X Seçkin Üye Katılım 24 May 2016 Mesajlar 345 Çözümler 3 Tepki puanı 40 Ödüller 8 10 HİZMET YILI unqownexe' Alıntı: Addblocker kapatın uyarısı veren html kodu arıyorum yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıklayın ... Tam anlayamadım böyle bişey mi arıyorsun ? HTML Kod: <div id="wrapfabtest"> <div class="adBanner"> </div> </div> CSS Kod: .adBanner { background-color: transparent; height: 1px; width: 1px; } JavaScript Kod: $(document).ready(function(){ if($("#wrapfabtest").height() > 0) { alert('No AdBlock :)'); } else { alert('AdBlock Detected '); } });
unqownexe' Alıntı: Addblocker kapatın uyarısı veren html kodu arıyorum yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıklayın ... Tam anlayamadım böyle bişey mi arıyorsun ? HTML Kod: <div id="wrapfabtest"> <div class="adBanner"> </div> </div> CSS Kod: .adBanner { background-color: transparent; height: 1px; width: 1px; } JavaScript Kod: $(document).ready(function(){ if($("#wrapfabtest").height() > 0) { alert('No AdBlock :)'); } else { alert('AdBlock Detected '); } });
16 Tem 2020 Konuyu başlatan #5 unqownexe Unqown Seçkin Üye Katılım 1 May 2017 Mesajlar 381 Çözümler 2 Tepki puanı 76 Ödüller 8 9 HİZMET YILI HavHavİksDe' Alıntı: Nasıl yani ney için kullanacaksın ona göre yardımcı olmaya çalışayım Genişletmek için tıklayın ... Adsense yardımıyla netten para kazanacağım o yüzden XedionC' Alıntı: Tam anlayamadım böyle bişey mi arıyorsun ? HTML Kod: <div id="wrapfabtest"> <div class="adBanner"> </div> </div> CSS Kod: .adBanner { background-color: transparent; height: 1px; width: 1px; } JavaScript Kod: $(document).ready(function(){ if($("#wrapfabtest").height() > 0) { alert('No AdBlock :)'); } else { alert('AdBlock Detected '); } }); Genişletmek için tıklayın ... Evet bunu arıyordum sağ ol
HavHavİksDe' Alıntı: Nasıl yani ney için kullanacaksın ona göre yardımcı olmaya çalışayım Genişletmek için tıklayın ... Adsense yardımıyla netten para kazanacağım o yüzden XedionC' Alıntı: Tam anlayamadım böyle bişey mi arıyorsun ? HTML Kod: <div id="wrapfabtest"> <div class="adBanner"> </div> </div> CSS Kod: .adBanner { background-color: transparent; height: 1px; width: 1px; } JavaScript Kod: $(document).ready(function(){ if($("#wrapfabtest").height() > 0) { alert('No AdBlock :)'); } else { alert('AdBlock Detected '); } }); Genişletmek için tıklayın ... Evet bunu arıyordum sağ ol
16 Tem 2020 #6 XedionC X Seçkin Üye Katılım 24 May 2016 Mesajlar 345 Çözümler 3 Tepki puanı 40 Ödüller 8 10 HİZMET YILI unqownexe' Alıntı: Adsense yardımıyla netten para kazanacağım o yüzden Evet bunu arıyordum sağ ol Genişletmek için tıklayın ... Bi like alırım o zaman
unqownexe' Alıntı: Adsense yardımıyla netten para kazanacağım o yüzden Evet bunu arıyordum sağ ol Genişletmek için tıklayın ... Bi like alırım o zaman
16 Tem 2020 #7 sakmako S Üye Katılım 16 Tem 2020 Mesajlar 1 Tepki puanı 0 Yaş 25 5 HİZMET YILI sorunu tam olarak anlayamadım
16 Tem 2020 #8 isoocann I Onaylı Üye Katılım 31 Ocak 2018 Mesajlar 56 Tepki puanı 3 Ödüller 7 Yaş 38 8 HİZMET YILI XedionC' Alıntı: Bi like alırım o zaman Genişletmek için tıklayın ... video için teşekkürler
16 Tem 2020 #9 XedionC X Seçkin Üye Katılım 24 May 2016 Mesajlar 345 Çözümler 3 Tepki puanı 40 Ödüller 8 10 HİZMET YILI isoocann' Alıntı: video için teşekkürler Genişletmek için tıklayın ... Hangi video için ?
16 Tem 2020 #10 kankanettr1 SxNy Süper Üye Katılım 8 Mar 2017 Mesajlar 1,331 Çözümler 10 Tepki puanı 125 Ödüller 9 Yaş 31 9 HİZMET YILI konu çözüldü beyler dağılın konu kilit için rapor gönderdim