Adhouse nedir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
Merhaba, konuya şöyle giriş yapmak istiyorum: Her zamanki gibi normal bir gündü. Sabah telefonuma bir oyun yüklemek istedim ve girdiğimde daha giriş ekranında adhouse diye bir pencere açıldı ve tuhaf tuhaf şeyler için izin ve onay istiyordu. Ben de anlam veremedim ve güvenemeyip oyunla ilgili olduğunu düşünerek sildim. Bir başka oyuna girerken yine aynı şey, sonra bugün safariden Trapstar'ın sitesine bakıyordum ve orda da çıktı. Merak edip forumlarda sormak için burayı açtım ve burda da çıktı karşıma. Technopat gibi başka forumlarda da karşıma çıktı. Bu Adhouse nedir? Benden tuhaf tuhaf onaylar istiyor ve bunun ne olduğunu anlayamıyorum. Bir de Manage options diye bir bölümü var, orda verileri kimlerle paylaşacağını gösteriyor ve yüzlerce şirket mi kuruluş mu neyse artık onlardan var ve verileri onlarla paylaşıyor. Biri bunun ne olduğunu acilen açıklarsa çok sevinirim. Daha önce hayatımda karşıma hiç çıkmadı bu şey ve güvenilir mi bilmiyorum.

Ekli dosyalar

• IMG_1298.jpeg
    IMG_1298.jpeg
    166.4 KB · Görüntüleme: 57
Moderatörün son düzenlenenleri:
Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Adhouse.pro, Adhouse Dijital'in bir markasıdır. Adhouse.pro web sitesi yayıncılarının reklam gelirlerini optimize etmek, etkili reklam modelleri ve üstün teknolojik geliştirmelerle mevcut envanterinden daha fazla gelir elde etmeleri için bir çok çözüm sunan programatik reklam ajansıdır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...