Herkesin merakla beklediği adil kullanım kotası kalkıyor. Çoğu kişi adil kullanım kotasında memnum değildi.
kota'nın hemen bitmesiyle birlikte internet hızımız 3 mbps kadar düşüyordu.
Buna bir çözüm bulmaları lazımdı ve sonunda güzel bir haberle bizi sevindirdiler.
Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan, Adil Kullanım Kotası‘nın tamamen kaldırılmasına yönelik,
önemli açıklamalarda bulundu. bakanımızın açıklaması söyle 'Adil Kullanım Kotası’nın 2019’da tamamen
kaldırılacağını duyurdu.
bakanımızın açıklamasıyla birlikte bizleri hızlı internet bekliyor diyebilirim. İnterneti daha iyi kullanmamızı
imkan tanıyacak artık. bizler Akk yüzünden oyunlar' da ping yemekten bir nevi kurtulacağız.
yaw y*rak kürek işler çeviriyorlar bilmiyormusunuz siz türkiyeyi
akk yi kaldırırlar ya daha pahalı yaparlar yada başka bir b*k getirirler siz merak etmeyin.
Kalkmaz diyenler +1 , eminim bi dümen çevirirler allem kullem edilir o akn kaldırılır atıyorum doğru kullanım kotası getirilir dkk olur farketmez yani bide fiyatı artar .
Kalkmaz diyenler +1 , eminim bi dümen çevirirler allem kullem edilir o akn kaldırılır atıyorum doğru kullanım kotası getirilir dkk olur farketmez yani bide fiyatı artar .
Ayn düşünsene internet elinde 100 tl ye 100 gb satıyosn atıyorum 200 tl vercekler sende sonsuz internet vercen ? zor hemde her eve zaten 10 mbs int alsan altyapı sebebiyle onu veremiyorlar .