Sanmam Sonucda jojoda Türkçe Alt Yazi Bir Anime Olmaz vede Amerikan Güreşi dioOne Punch man olabilir mi ?
Biraz daha Açiklayici Ola bilirmisin Örnek Shonen Anime mi vede Baş Oyuncularin İsmi Neydi Örnek : Hellsing Animesi Baş Rolu Alucard. gibi bişey Hatirlarsan daha Yardimci Olur.İyi geceler başlıktada belirttiğim gibi çocukken izlediğim ama ismini bir türlü hatırlamadığım bir anime var hatırladığım kadarıyla 2000-2007 bandı arasında Jojo'da çıkıyordu ismine Mutlak sıfır diyesim geliyor ama değil amerikan güreşi konulu bir animeydi böylem ana karakterimiz kel bi abimizdi ringde iskeletlerle canavarlarla vs vs dövüşüyordudilimin uçunda ama söyleyemiyorum bilen bi yeşillendirsin bizi ya pls..
Yok kanka one punch man değilOne Punch man olabilir mi ?
ya kanka keşke hatırlasam ama nasıl desem türkçe altyazılı değildi direk türkçe dublajdı'da yıllar önce dijitürkte izlemiştim ana karakter kel aşırı sağlam birşey hatta hocası vardı kel kücük birşey başlangıcında tahta bir veranda göüzüküyordu ilk bölümünde öyle başlıyordu böyle bir lig var dünyanın en sağlam amerikan güreşçilerinin olduğu buda oranın şampiyonu olmak istiyor sürekli ringde dövüşüyorlar sinirlenince kırmızı aura yapıp rage moda geçiyorSanmam Sonucda jojoda Türkçe Alt Yazi Bir Anime Olmaz vede Amerikan Güreşi dio
Post automatically merged:
Biraz daha Açiklayici Ola bilirmisin Örnek Shonen Anime mi vede Baş Oyuncularin İsmi Neydi Örnek : Hellsing Animesi Baş Rolu Alucard. gibi bişey Hatirlarsan daha Yardimci Olur.
my friend. Unfortunately, it is not baki.thats buko? baki ? i think u mean baki
i googling , and i got thismy friend. Unfortunately, it is not baki.
I love you man !!! <3 Yeah Ultimate Muscle Thank you so muchi googling , and i got this
Naruto And Naruto: Shippuden
JoJo's Bizarre
Fist Of The North Star
Jushin Liger
Hajime No Ippo
Kinnikuman
Ultimate Muscle
Tiger Mask W
kanka animeyi buldum Ultimate Muscle arkadaş yazmış azönce ama izliyicek bir yer bulamıyorum şimdideOnu izleyip izlemediğinizi bilmiyorum ama Yu Yu'ya bakın Hakusho Yu
Siteyi aramayı deneyin myanimelistkanka animeyi buldum Ultimate Muscle arkadaş yazmış azönce ama izliyicek bir yer bulamıyorum şimdide
a man with one punch?Спокойной ночи, как я уже упоминал в названии, есть аниме, которое я смотрел в детстве, но я не помню его имени, насколько я помню, он выходил на Джоджо между 2000-2007 годами, я называю его абсолютным нулем, но это было аниме об американской борьбе, так что наш главный герой был нашим лысым Би-братом на ринге, сражаясь со скелетами, монстрами и т. д. : Ди т. д. На кончике моего языка, но я не могу сказать, что кто-то озеленяет нас или pls..
kengan ashura olabilirmi aceba?kanka animeyi buldum Ultimate Muscle arkadaş yazmış azönce ama izliyicek bir yer bulamıyorum şimdide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?