Arkadaşlar ben bir sitenin admin paneline girmek istiyorum bu konuda bilgisi olan var mı acaba çok programlama dili gerektiyor mu veya ne yapmam gerekiyor
Brute force kullanarak username&password combolistleri ile wordpress ve joomla tabanlı sitelerin admin panellerine giriş yapabilirsin veya havij, sqlmap gibi araçları kullanıp sql açığı bulunan sitelerden admin bilgilerini çekebilirsin bu yöntemler en bilindik olanları
Arkadaşlar ben bir sitenin admin paneline girmek istiyorum bu konuda bilgisi olan var mı acaba çok programlama dili gerektiyor mu veya ne yapmam gerekiyor
Brute force kullanarak username&password combolistleri ile wordpress ve joomla tabanlı sitelerin admin panellerine giriş yapabilirsin veya havij, sqlmap gibi araçları kullanıp sql açığı bulunan sitelerden admin bilgilerini çekebilirsin bu yöntemler en bilindik olanları
Dostum eskiden ben web hacking ile falan uğraşıyordum sql injection falan data baselere giriyordum. İsmini vermiceğim bir forum var ordan direk programı indiriyorsun sitenin ismini yapıştırıyorsun eğer o sitede admin paneli veya koruma yoksa direk sana o yolu gösteriyor ( örn: xxxxxxxxx.com/admin.php) gibi.
Eğer site adminini hackleyebiliyorsan bruce force attack falan fişman ordan girersin fakat altyapısı güclü ve admin hesabına giremezsen paneli hacklemenin yolu zor olabilir programlamayı çook iyi bilen biri şart