Bir süredir burada ki After Effects paylaşımlarıma ara vermiş gibiydim ancak bir çalışma yapayım dedim. Tabi ki acemilikten dolayı ufak tefek hatalar olabilir. Fikir, tavsiye, yorum ve görüşlerinizi iyi ya da kötü olarak bekliyorum. Beğenen ve beğenmeyen herkese şimdiden teşekkür ederim. Sevgiler @nader11ndeu İyi Forumlar
dostum ilk attığın after effects çalışmandan beri çalışmalarını takip ediyorum cidden gelişiyorsun bu işte bu hızla devam edersen çok iyi yerlere gelebilirisn umarım pes etmezsin ve bu işte uzmanlaşınca eğitim videolarını izlemek isterim
dostum ilk attığın after effects çalışmandan beri çalışmalarını takip ediyorum cidden gelişiyorsun bu işte bu hızla devam edersen çok iyi yerlere gelebilirisn umarım pes etmezsin ve bu işte uzmanlaşınca eğitim videolarını izlemek isterim
Fark ediyorum kardeşim ilk günden belli tüm çalışmalarıma mutlaka bir fikir ve güzel yorum katıyorsun. Sistemimi biraz geliştirdikten sonra inşallah Tutorial'da ufaktan başlarız. Daha kavramam gerek çok şey var. Desteğin için teşekkür ederim, yüreğine sağlık.
Photoshop ile ilgisi olmaması konusunda belki haklı olabilirsin ama grafik ile ilgisi olmadığını beyan etmen yanlış
Peki Adobe After Effectsin kategorisi ne ?
Çalışma başarılı olmuş dostum.
Photoshop ile ilgisi olmaması konusunda belki haklı olabilirsin ama grafik ile ilgisi olmadığını beyan etmen yanlış
Peki Adobe After Effectsin kategorisi ne ?
Çalışma başarılı olmuş dostum.