Seçenek Çok evet ama ücretsiz olanlar biraz daha etkisiz ücretli seçenekleri iyi diye biliyorumUdemy de de seçenekler var ücretsiz gözatmanda fayda var
Kardeşim yetersiz kalıyor benim çalıştığım alan için biraz daha detay lazım bana çok bakındım ama yeterli olanı bulamadımabi youtubeye yaz çıkar
I know you exist, it's just not enough for meBro you just write in youtube "tutorial for Adobe programs" is there many of them.
I can not give you any link becouse i will get ban :/ by regulamin on this website.
Bence bakmakta fayda var ya sonuçta ücretlide anlatabileceği farklı ne olabilir ki sen öğrendikten sonra gerisi senin yaratıcılığına kalıyor zatenSeçenek Çok evet ama ücretsiz olanlar biraz daha etkisiz ücretli seçenekleri iyi diye biliyorum
Biliyorum o adamı bir kaç bir şey öğrendim ondankardeşim yt de afgan die bir adam var o çok iyi bir şekilde anlatıyor oradan öğrenebilirsin
Az çok ne işe yaradığını biliyorum çalıştığım bölüm ile alakalı daha farklı şeyleri keşfetmem lazımbelki bu video yardımcı olur
Göz atıyorum teşekkür ederim görüşünüz içinyoutubede çizim okuluydu galiba
Teşekkürler yorumun için <3malesef bende yok
Yok onlar basit şeyler onları biliyorum bana daha çok RGB renklerinde bozma olmadan değişiklik yapmaOnun icin cesitli vidyolar var kanka ama sadece yuz temizleme vesyar egosteriri iyi arastirma bulman lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?