Adobe uygulamaları 2 ay boyunca ücretsiz!!!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
3
Sosyal
7 HİZMET YILI
Birçok kişinin kullandığı ve hayatı büyük oranda kolaylaştıran Adobe uygulamaları 2 ay boyunca kullanıcılar için ücretsiz olacak.
Screenshot_2.png

Bunu ilk duyan Adobe hayranları muhtemelen hangi uygulamalar olduğunu merak ediyordur.
Bugün Adobe tarafından yapılan açıklamalarda tüm detaylar ayrıntılarıyla verildi.
memoryhackers_logo_2-removebg-preview copy.png

Adobe Creative Cloud kapsamında başta Photoshop ve Premiere Pro olmak üzere birçok uygulama ücretsiz olarak kullanıma açılıyor.
şirketin böyle bir karar almasındaki en büyük etken hiç şüphesiz, herkes tarafından yapılan evde kal çağrılarıydı.
Bu yeni kampanyanın odağında öğretmen ve öğrencilerin olduğunu söyleyebiliriz. Bildiğiniz üzere dünyanın neredeyse tamamında eğitim sektörü online platformlara kaydı.
Bu nedenle Adobe başta olmak üzere neredeyse bütün online platformlar çok ciddi bir talep almaya başladı.
Bunun farkında olan şirket zor günler için öğretmen ve öğrencilere kıymetli bir hediye vermek istedi.

Adobe tarafından Creative Cloud ve Document Cloud Enterprise Term License Agreement gibi birçok hizmetin de lisans uzatmaları iptal edildi.
Böylece bu uygulamalar için de ücretsiz hale getirilmiş oldu. Tüm dünya online sisteme geçtiği için neredeyse bütün şirketler bu tür ücretsiz hizmetler vermeye çalışıyor.

ALINTIDIR...

Sizce Adobe tarafından yapılan bu ücretsiz hizmet, kullanıcılar açısından ne tür avantajlar oluşturabilir?
Fikirlerinizi yorumlar bölümünden bizlere aktarabilirsiniz.

Detective
Seçkin Üye
Ödüller
9
9 HİZMET YILI
İleriye dönük satın alma hamlelerini yakalamak istiyorlar bu bir pazarlama stratejisidir

Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
İlerde mahkum olmak istemıyorum oraya paylaşmın için teşekkür ederim ama yinede saol dostum.

☪Uyvar ın önünde güçlü bir Türk☪
Seçkin Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
İleriye dönük satın alma hamlelerini yakalamak istiyorlar bu bir pazarlama stratejisidir
mantıklı dusunce dostum bu acıdan bakan cokk az ınsan var evet

Öncelikle konu için teşekkürler. 2 ay çok uzun gibi görünse de pek uzun sayılmaz. Ama hiç yoktan iyidir. Photoshopda gelişmek isteyenler için bir fırsat.
Bu şey gibi ya. Doğru bir benzetme mi bilmiyorum ama bağımlılık yapan maddeler gibi. Önce sana tattırırlar bir süre. Bağımlısı olduktan sonra vay haline. Kurtarıcı ise kesinlikle cracklenmiş olan programdır :)

Süper Üye
Ödüller
3
Sosyal
7 HİZMET YILI
Öncelikle konu için teşekkürler. 2 ay çok uzun gibi görünse de pek uzun sayılmaz. Ama hiç yoktan iyidir. Photoshopda gelişmek isteyenler için bir fırsat.
Bu şey gibi ya. Doğru bir benzetme mi bilmiyorum ama bağımlılık yapan maddeler gibi. Önce sana tattırırlar bir süre. Bağımlısı olduktan sonra vay haline. Kurtarıcı ise kesinlikle cracklenmiş olan programdır :)
vallaha dogrudur bende mastercollection cc 2015 var o yuzden cok crackle falan ugrasmadım bu zamana kadar ınsallah tatllandırıp cekmezler :D

çokta şey yapmamak gerek bazen
Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
after effect kullanıyordum ama bu bişeyi değiştirmeyecek çünkü zaten bütün uygulamalarını crackledim :D

Genel olarak insanların fazla hype olacağını sanmıyorum zaten fazlasıyla internette dolaşan crackli adobe uygulamaları var.

Süper Üye
Ödüller
3
Sosyal
7 HİZMET YILI
after effect kullanıyordum ama bu bişeyi değiştirmeyecek çünkü zaten bütün uygulamalarını crackledim :D

Genel olarak insanların fazla hype olacağını sanmıyorum zaten fazlasıyla internette dolaşan crackli adobe uygulamaları var.
Olabilir ama bence account olusturacak bulut ozelligini kullanmak isteyenler mutleke girecektr diyede dusunuyorum :) i
Post automatically merged:

adamlar nasıl daha çok kitleye ulaşabilirim peşinde sen bardağı tepeden bakarsın onlar yandan kimse bizim gibi düşünmez
O konuya amenna ama su iki aycikta orjinal kullansin insalnar yeni cikan urunleri bi gorsunler ☺️

Seçkin Üye
Ödüller
4
9 HİZMET YILI
2 ay bedava olması çok iyi olmuş bilgilendirdiğin için teşekkürler

momoland[jooE]fanı
Süper Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
direk siteden indirebiliyomuyuz

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
çok güzel bir konuya değinmişsiniz hocam teşşekürler

Bakın Beyler O Öyle Değil
Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
Bilgilendirme icin teşekkürler çok sevindim bedava olacagina

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
Herkes evdeyken, uygulamalarını insanlara tanıtmak için mütiş fırsat. Mantıklı bir pazarlama :D

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
2 aylık bedava süresi var diye biliyorum gayet iyi

⭐⭐⭐⭐⭐
Ultra Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Zaten crakclı kullanıyorum :p

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...