Hayır sadece ben islemlerinizi yaptim yarin 6 7 gibi gecis saglanicaktir dediyeni kullanıcı adı şifre verilmesi lazım galiba müşteri hizmetlerini arayıp detaylıca konustunmu ?
Modemimgeçiş sürecince duruma göre kullanıcı adın değişebilir internet ışığın kırmızı yanıyorsa yeniden kurulum yapmayı dene kardeşim ve modemin VDSL uyumlu olduğundan emin ol hayırlı günler
evet destekliyorModemim
ZyXEL VMG1312-T20B
Sanirim destekliyor
Kapatip actim duzelmedi ve musteri hizmetleride 1 gun bekle dedi bilmiyorum yanikardeşim sana gerci kapat ac demişler kapatıp actın mı bilmmiyorum ama 8 mb den 24 gecişlerde böle bişi olmuyor modem fişini cek 10 saniye bekle geri tak düzelicektir bende aynısı olmuştu
Post automatically merged:
modemi kapatıp acma fişini çek komple elektirikden baglantısını kes 10 saniye sonra tak
ozaman beklemen lazım ama cok sacma neyse en kısa süre de işlemin cözülür insallahKapatip actim duzelmedi ve musteri hizmetleride 1 gun bekle dedi bilmiyorum yani
normal dostum geçiş dönemi öyle olmuştu bana daArkadaşlar bugün musteri hizmetlerini arayip 8Mbps paketten 24Mbps'e gecis yaptim bana 1 gun sonra saat 6 7 gibi modeminizi yeniden baslatin dedi bundan 1 2 saat sonra internet gitti modemin internet isigi kirmizi oldu halads oyle endiselenmeme gerek var mı? Gecis yapilma surecinde boyle mi olmasi gerekiyor cevaplarsaniz sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?