11 Ağu 2019 Yasaklandı #1 QApollo Q Banlı Üye Katılım 2 Ağu 2019 Mesajlar 166 Tepki puanı 37 6 HİZMET YILI Merhaba arkadaşlar hepiniz hoş geldiniz bügün sizlere PC`temizlemede yardımcı olan hatta itraf edelim %99 kısmını programın yaptığı Program free versiyonu`na bu linkten ulaşabilirsiniz LİNK: Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Virüs Total : Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Program özelikleri Sadece Tek Tıklama ile derinlemesine temizlik ve onarım. Spyware ve Adware zararlılarını kaldırın Güvenlik açıklarına önlem alın Gizlilik koruması sağlayın Kayıt defteri hatalarını düzeltin Geçici dosyaları temizleyin Başlangıcı temizleyin Windows'u onarın Sisteminizi hızlandırın Sabit diskinizi birleştirin Sisteminizi optimize ederek en iyi hale getirin İyi Forumlar
Merhaba arkadaşlar hepiniz hoş geldiniz bügün sizlere PC`temizlemede yardımcı olan hatta itraf edelim %99 kısmını programın yaptığı Program free versiyonu`na bu linkten ulaşabilirsiniz LİNK: Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Virüs Total : Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap Program özelikleri Sadece Tek Tıklama ile derinlemesine temizlik ve onarım. Spyware ve Adware zararlılarını kaldırın Güvenlik açıklarına önlem alın Gizlilik koruması sağlayın Kayıt defteri hatalarını düzeltin Geçici dosyaları temizleyin Başlangıcı temizleyin Windows'u onarın Sisteminizi hızlandırın Sabit diskinizi birleştirin Sisteminizi optimize ederek en iyi hale getirin İyi Forumlar
11 Ağu 2019 #2 Pepe The Frog P Ultra Üye Katılım 3 Kas 2017 Mesajlar 2,052 Çözümler 25 Tepki puanı 460 Ödüller 11 8 HİZMET YILI Moruk iobit rezilliktir bir işe yaramıyor ama güzel konu ccleaner temizlik programı olarak daha kullanışlı ve bir virüs programı önersen.
Moruk iobit rezilliktir bir işe yaramıyor ama güzel konu ccleaner temizlik programı olarak daha kullanışlı ve bir virüs programı önersen.
11 Ağu 2019 Konuyu başlatan Yasaklandı #3 QApollo Q Banlı Üye Katılım 2 Ağu 2019 Mesajlar 166 Tepki puanı 37 6 HİZMET YILI hilecime' Alıntı: Moruk iobit rezilliktir bir işe yaramıyor ama güzel konu ccleaner temizlik programı olarak daha kullanışlı ve bir virüs programı önersen. Genişletmek için tıklayın ... Şuan kalite li olarak gördügüm avast var free versiyonu çok güzel program.Teşekkürler
hilecime' Alıntı: Moruk iobit rezilliktir bir işe yaramıyor ama güzel konu ccleaner temizlik programı olarak daha kullanışlı ve bir virüs programı önersen. Genişletmek için tıklayın ... Şuan kalite li olarak gördügüm avast var free versiyonu çok güzel program.Teşekkürler
11 Ağu 2019 #4 pancake00 P Üye Katılım 30 Tem 2019 Mesajlar 4 Tepki puanı 0 Yaş 28 6 HİZMET YILI Thanks!
11 Ağu 2019 #5 boşlukasda B Süper Üye Katılım 1 Ağu 2018 Mesajlar 932 Tepki puanı 479 7 HİZMET YILI İOBİT tavasiye edilir mi be kardeşim sen ciddi misin? Bilgisayarınızı mahvetmeye birebir yazılımdır ASC. Kullanmayın kullandırtmayın.
İOBİT tavasiye edilir mi be kardeşim sen ciddi misin? Bilgisayarınızı mahvetmeye birebir yazılımdır ASC. Kullanmayın kullandırtmayın.
11 Ağu 2019 Konuyu başlatan Yasaklandı #6 QApollo Q Banlı Üye Katılım 2 Ağu 2019 Mesajlar 166 Tepki puanı 37 6 HİZMET YILI XleaderS' Alıntı: İOBİT tavasiye edilir mi be kardeşim sen ciddi misin? Bilgisayarınızı mahvetmeye birebir yazılımdır ASC. Kullanmayın kullandırtmayın. Genişletmek için tıklayın ... ben bılgisayarımda hiç sorun yaşamadım sadece açılış hızını 2 saniye etkiliyor bana göre güzel program Post automatically merged: 11 Ağu 2019 pancake00' Alıntı: Thanks! Genişletmek için tıklayın ... you're welcome
XleaderS' Alıntı: İOBİT tavasiye edilir mi be kardeşim sen ciddi misin? Bilgisayarınızı mahvetmeye birebir yazılımdır ASC. Kullanmayın kullandırtmayın. Genişletmek için tıklayın ... ben bılgisayarımda hiç sorun yaşamadım sadece açılış hızını 2 saniye etkiliyor bana göre güzel program Post automatically merged: 11 Ağu 2019 pancake00' Alıntı: Thanks! Genişletmek için tıklayın ... you're welcome
11 Ağu 2019 #7 rasim4231 R Uzman Üye Katılım 26 Kas 2018 Mesajlar 191 Tepki puanı 17 Ödüller 7 Yaş 26 7 HİZMET YILI aga ASC kullanıorum da bi temızlık yap dıom ornegın cop dosyalar 8gb oalarak gosteriom sonra düzelt diom düzeltilen dosya 8 mb dior tekrar yapıom gene 6 gb cıkıor duzelt dıom 2mb düzeltildi dior saçma ve kullanımorum bu arada arkadaşlar ıobit uninstaller kullanıorum neden tavsiye etmiorsunuz ASCYİ
aga ASC kullanıorum da bi temızlık yap dıom ornegın cop dosyalar 8gb oalarak gosteriom sonra düzelt diom düzeltilen dosya 8 mb dior tekrar yapıom gene 6 gb cıkıor duzelt dıom 2mb düzeltildi dior saçma ve kullanımorum bu arada arkadaşlar ıobit uninstaller kullanıorum neden tavsiye etmiorsunuz ASCYİ
11 Ağu 2019 #8 UtkuGARIP U Üye Katılım 11 Ocak 2018 Mesajlar 21 Tepki puanı 1 Yaş 35 8 HİZMET YILI XleaderS' Alıntı: İOBİT tavasiye edilir mi be kardeşim sen ciddi misin? Bilgisayarınızı mahvetmeye birebir yazılımdır ASC. Kullanmayın kullandırtmayın. Genişletmek için tıklayın ... Bilgisayarıın görüntüsü bozulmuştu, gözüm aşırı yoruluyordu. IOBit ile 1-2 saniyede hallettim. Lütfen böyle yorum yapma..
XleaderS' Alıntı: İOBİT tavasiye edilir mi be kardeşim sen ciddi misin? Bilgisayarınızı mahvetmeye birebir yazılımdır ASC. Kullanmayın kullandırtmayın. Genişletmek için tıklayın ... Bilgisayarıın görüntüsü bozulmuştu, gözüm aşırı yoruluyordu. IOBit ile 1-2 saniyede hallettim. Lütfen böyle yorum yapma..
11 Ağu 2019 #9 Keopsfenks Süper Üye Katılım 21 Ocak 2018 Mesajlar 1,033 Çözümler 4 Tepki puanı 186 Ödüller 10 8 HİZMET YILI bana göre iobit uninstaller iyi İobit markasının ama yinede eline sağlık