3 Mar 2024 #1 iXRuee Hileci Geldi Hanım Süper Üye Katılım 19 Şub 2018 Mesajlar 890 Çözümler 18 Tepki puanı 74 Ödüller 8 Yaş 30 8 HİZMET YILI AdwCleaner ile tarama yapıyorum sorunları düzelt dediğim zaman mavi ekran atıyor önceden böyle bi sorun yoktu sabah mesela bunu nasıl düzeltebilirim ?
AdwCleaner ile tarama yapıyorum sorunları düzelt dediğim zaman mavi ekran atıyor önceden böyle bi sorun yoktu sabah mesela bunu nasıl düzeltebilirim ?
Çözüm iXRuee 4 Mar 2024 Zestial' Alıntı: Aldığın mavi ekranın hata kodunu çekip buraya atabilir misin? Sorunun neyden kaynaklandığı konusunda az çok fikir sahibi olabiliriz. Genişletmek için tıklayın ... virüs bulaşmış ondan kaynaklı temizledim düzeldi
Zestial' Alıntı: Aldığın mavi ekranın hata kodunu çekip buraya atabilir misin? Sorunun neyden kaynaklandığı konusunda az çok fikir sahibi olabiliriz. Genişletmek için tıklayın ... virüs bulaşmış ondan kaynaklı temizledim düzeldi
4 Mar 2024 Moderatör #2 Zestial Wanderlust Süper Moderator Katılım 1 Şub 2017 Mesajlar 2,109 Çözümler 392 Tepki puanı 532 Ödüller 16 Yaş 28 9 HİZMET YILI Aldığın mavi ekranın hata kodunu çekip buraya atabilir misin? Sorunun neyden kaynaklandığı konusunda az çok fikir sahibi olabiliriz. Oyla 0 Olumsuz oyla
Aldığın mavi ekranın hata kodunu çekip buraya atabilir misin? Sorunun neyden kaynaklandığı konusunda az çok fikir sahibi olabiliriz.
4 Mar 2024 Konuyu başlatan #3 iXRuee Hileci Geldi Hanım Süper Üye Katılım 19 Şub 2018 Mesajlar 890 Çözümler 18 Tepki puanı 74 Ödüller 8 Yaş 30 8 HİZMET YILI Zestial' Alıntı: Aldığın mavi ekranın hata kodunu çekip buraya atabilir misin? Sorunun neyden kaynaklandığı konusunda az çok fikir sahibi olabiliriz. Genişletmek için tıklayın ... virüs bulaşmış ondan kaynaklı temizledim düzeldi Oyla 0 Olumsuz oyla Çözüm
Zestial' Alıntı: Aldığın mavi ekranın hata kodunu çekip buraya atabilir misin? Sorunun neyden kaynaklandığı konusunda az çok fikir sahibi olabiliriz. Genişletmek için tıklayın ... virüs bulaşmış ondan kaynaklı temizledim düzeldi