mehmet_gulser' Alıntı:nader adamsın bee
Odaya Girince Oyundan Atıyor [ Aeria ] ve pc win 10 Nader Bir Çözüm Yolu Söle Lütfen
img klasörünün içine gir csh ve obj var mı bak yoksa setupu yönetici olarak çalıştırdığına ve doğru yaptığına emin ol. Bilgisayarında bypass vs varsada sil. Bende sorunsuz bir biçimde çalışıyor. Nedense bu gibi problemler hep sende var. Bilgisayarını sikim kardeş.Serkan01905' Alıntı:abilerim yardım edn woolftteam aeriada bu hılleyı yapmak çok ıstedım sonunda yaptm oluyor ama odaya tam gırdıgım anda oyundan atlıyorum tamamen ne yapmam lazım bunun için çabuk cevap gelırse çok sevnrım
Odaya Girince Oyundan Atıyor [ Aeria ] ve pc win 10 Nader Bir Çözüm Yolu Söle Lütfen
aynen odaya gırdıgım an atıyo odaya gırmeyene kadar hersey duzgun menü gelıyor tam odaya gırdımde hop atlııyorum bendede aynı sorun var
wolftü Tr de oluyo gayet guzel ama bunda olmadı csl mdr nedır obj ile ımg klasrnde var onlsar yonetıcı olarak 5 defa ynden yaptm hılleyı ynede olmadı ne yapablrm windows 10 pcNader11ndeu' Alıntı:img klasörünün içine gir csh ve obj var mı bak yoksa setupu yönetici olarak çalıştırdığına ve doğru yaptığına emin ol. Bilgisayarında bypass vs varsada sil. Bende sorunsuz bir biçimde çalışıyor. Nedense bu gibi problemler hep sende var. Bilgisayarını sikim kardeş.Serkan01905' Alıntı:abilerim yardım edn woolftteam aeriada bu hılleyı yapmak çok ıstedım sonunda yaptm oluyor ama odaya tam gırdıgım anda oyundan atlıyorum tamamen ne yapmam lazım bunun için çabuk cevap gelırse çok sevnrım
aynen odaya gırdıgım an atıyo odaya gırmeyene kadar hersey duzgun menü gelıyor tam odaya gırdımde hop atlııyorum bendede aynı sorun var
1xterminatorx1' Alıntı:nedense oyuna her girdiğimde odada hazır veriyorum tam oyuna başladı derken masaüstüne atıyor
tekrar giriş yapıyorum ve odaya giriyorum tam oyuna gircem derken tekrar atıyor sorun nedir arkadaşlar
Nader11ndeu' Alıntı:1xterminatorx1' Alıntı:nedense oyuna her girdiğimde odada hazır veriyorum tam oyuna başladı derken masaüstüne atıyor
tekrar giriş yapıyorum ve odaya giriyorum tam oyuna gircem derken tekrar atıyor sorun nedir arkadaşlar
Bilgisayarından kaynaklanan bir sorun, böyle bir şey daha önce görmedim. Hilenin buna neden olma şansı yok gibi :s
1xterminatorx1' Alıntı:Nader11ndeu' Alıntı:1xterminatorx1' Alıntı:nedense oyuna her girdiğimde odada hazır veriyorum tam oyuna başladı derken masaüstüne atıyor
Bilgisayarından kaynaklanan bir sorun, böyle bir şey daha önce görmedim. Hilenin buna neden olma şansı yok gibi :s
32 gb ram 6.30 ghz windows 7professional 64 bit intel core i-7 amd işlemci 6 gb ekran kartı kısacası ben monster kulanıyorum wolftü tr de böle bişi olmadı ama AERİA da oldu galiba bende anlamadım :d asdasd cidden çözümünü bulmam lazım tr fazla oynamıyorum ama yinede cavap için teşekkürler nader11ndeu cansınız <3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?