İnceleme Age of Empires İnceleme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
The sea does not like to be restrained.
Emektar Üye
Ödüller
10
Sosyal
4 HİZMET YILI
age-of-empires-2-hala-steam-tahtini-koruyor-min.jpg

Age of Empires benim çocukluğumun ve gençliğimin en sevdiğim strateji oyunlarından biri. Bu oyun, oyuncuların kendi medeniyetlerini kurmasına ve yönetmesine izin veriyor. Oyuncular, kaynakları toplamak, savunma yapıları inşa etmek, ordularını güçlendirmek ve diğer medeniyetlerle savaşmak için çeşitli stratejileri kullanmalılar.

Oyunda, beş farklı medeniyet bulunuyor: Mısırlılar, Yunanlar, Persler, Hititler ve Şang Hanedanlığı. Her medeniyetin kendi benzersiz askerleri, yapıları ve özellikleri var. Ayrıca, oyuncuların seçtiği medeniyete göre farklı görevler ve zorluklarla karşılaşabilirler.

Oyunun grafikleri bugünün standartlarına göre biraz basit olsa da, oynanışı hala oldukça tatmin edici. Oyunun zorluğu, oyuncuları meydan okumak için yeterince yüksek, ancak aynı zamanda strateji oyunlarına yeni başlayan oyuncuların da keyifle oynayabileceği bir seviyede.

Oyunun en sevdiğim özelliği, tarihsel gerçekliği ile oynayış arasındaki dengeydi. Age of Empires, gerçek tarihi olaylara dayalı olsa da, oyun içindeki olaylar ve karakterler tamamen hayal ürünü. Bu, oyuncuların tarihi öğrenirken aynı zamanda yaratıcı bir şekilde oynamasına izin veriyor.

Sonuç olarak, Age of Empires benim için bir klasik. Oyun, iyi tasarlanmış bir strateji oyunu ve tarihi oyunları sevenler için ideal bir seçim. Yıllar geçmesine rağmen hala oynamaktan keyif aldığım ve her seferinde farklı bir deneyim yaşadığım bir oyun.

bir ucaktik dustuk bir gemiydik battik
Efsane Üye
Ödüller
10
6 HİZMET YILI
En sevdiğim strateji oyunlardan biri (stronghold crusader 2 de var)

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
hala oynayan varmı bukadar bu oyunu

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
çok sevdiğim oyunlardan birisi benimde fakat çok vakit aldığı için oynamıyorum

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
araba hilesini yazıp 2 dakikada oyun bitiyor zaten

Doğrular tektir değişmez siber şube siker affetmez
Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Strateji oyunlarına bayılırım bu oyunda strateji içerdiği için favorilerimden

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Age of Empires gibi oyunlar benim de sevdiğim klasikler arasında yer alıyor oyunun tarihsel gerçekliği ile yaratıcı öğeleri birleştiren yaklaşımı benim de oyunlarda en sevdiğim özelliklerden biri ayrıca her medeniyetin kendi benzersiz özellikleriyle birlikte gelen çeşitlilik de oyunu daha ilgi çekici hale getiriyor

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
en sevdiğim efsane oyunlar arasında ilk 10. sıraya girebilecek bir oyun
oyunun 3. oyunu hala daha duruyor hala daha da oynarım

Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
starteji oyunları zeka ve pratik düşünce gerektirir herkez bence bu oyunlarda başarılı olamz

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Bende hatırası var asla vazgeçmem efsane oyun

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
grafikleri sevmedim diyen insanlar görüyorum zaten millet bunu oynarken grafiğe bakmıyor ki bunun kitlesi ayrı bir kral

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Age of Empires gibi oyunlar benim de sevdiğim klasikler arasında yer alıyor oyunun tarihsel gerçekliği ile yaratıcı öğeleri birleştiren yaklaşımı benim de oyunlarda en sevdiğim özelliklerden biri ayrıca her medeniyetin kendi benzersiz özellikleriyle birlikte gelen çeşitlilik de oyunu daha ilgi çekici hale getiriyor
kesinlikle evet :)

Doğrular tektir değişmez siber şube siker affetmez
Onaylı Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Kesinlikle harika bir strateji oyunlarından birisi

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
aktif kullanıcı kaldı mı ki bence pek yok ama seveni vardır illaki zevkler ve renkler tartışılmaz sonucta

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...