kullanmadığını varsayalım bir miktar kullanmaz sömürür emer kullanmadığın zaman diyorum bak dikkat et !!!!İnternetimizden bi miktar alıp bize para mı kazandırıyor anlamadıö
Post automatically merged:
İnternetimizden bi miktar alıp bize para mı Kazandırıyor anlamadım
Lütfen uygulama hakkında bilmeden yorum yapma. Uygulamayı üç gündür aralıksız çalıştırıyorum sadece 2GB internet kullandı.kullanmadığını varsayalım bir miktar kullanmaz sömürür emer kullanmadığın zaman diyorum bak dikkat et !!!!
Teşekkürler dostumBaşlığa göre zengin oldukhadi bakalım. Eline sağlık yararlı konu
eyvallah o zaman bilmeden bilgimin olup olmadığına karar verme bende iyi para kazanıyorum ama teknolojik cihazlar ve araba sevdam yüzünden gelen gidiyor tarayıcılar da para kazanmak az kazanç ama nedir ne değildir diyenler için başlangıç tarayıcılar olabilir bence deDostum atar yaptığımı nereden çıkardın? Tarayıcıdan kullanmıyorum ayrıyetten. Mining işleri uzun zamandır ilgileniyorum ve bu işten yüksek miktarlarda para kazandım. Eski konularıma göz atacak olursan eğer buna benzer birçok konumu bulabilirsin.
ilk parayı nerde ezicenBastır oğlum hadi oğlum zengin olalım hadi.
Ekli dosyayı görüntüle 25521
İddiaeyvallah o zaman bilmeden bilgimin olup olmadığına karar verme bende iyi para kazanıyorum ama teknolojik cihazlar ve araba sevdam yüzünden gelen gidiyor tarayıcılar da para kazanmak az kazanç ama nedir ne değildir diyenler için başlangıç tarayıcılar olabilir bence de
Post automatically merged:
ilk parayı nerde ezicen
Vzz! Vzz! İşine yaradı ise ne mutlu bana. Bol kazançlar.Bastır oğlum hadi oğlum zengin olalım hadi.
Ekli dosyayı görüntüle 25521
Saol knkVzz! Vzz! İşine yaradı ise ne mutlu bana. Bol kazançlar.
hadi hayırlı olsun ilk dalırların daha doğrusu sentlerin daha çok kazanman dileği ile0.31 dolar oldu vay be baxen ilk bağışımı sana atıyom knk @baXen 3.2 mb kullanıyor
20doları full iddiaya yatırıcamhadi hayırlı olsun ilk dalırların daha doğrusu sentlerin daha çok kazanman dileği ile
dsene o zman 100 dalır 200 dalır 300 dalırlar yolda erdal bakkal gibi 100 100 200 200 100 20020doları full iddiaya yatırıcam
Kullanalım bakalım .D iş görürse twitch bağışları beleşe gelecek deseneHoneygain Crypto Parası
Merhaba dostlarım, ben baXen
Bu konumda sizlere internette dolaşırken para kazanmanın bir yolu olan "Honeygain" uygulamasını tanıtacağım.
Crypto paraya giren bu sistem diğer mining(madencilik) sistemlerine göre CPU/GPU değil MBPS kullanıyor.
Yani en basit dilde: "İşlemci veya grafik kartı yerine internetinizi kullanıyor."
Ağ trafiğinizi fazla kullanmadığından dolayı, internet hızınızda düşüş fark etmeyeceksiniz.
Günlük 0.10$ gibi bir miktar kazanabilir ve 20$ olduğu zaman paranızı herhangi bir wallet(sanal cüzdan)'a aktarıp, banka hesabınıza çekebilirsiniz.
Programı "Kullanımı" bölümünden kullanımını öğrenip, kullanabilirsiniz.
Windows 10/8.1/8/7: ÇALIŞIYOR
Android: ÇALIŞIYOR
IOS: ÇALIŞIYOR
Windows XP/Vista ve daha düşüğü: DENENMEDİ
macOS: ÇALIŞMIYOR
•Honeygain'in internet sitesinden kayıt oluyoruz. (Konunun en altında adresler mevcut)
•Kaydolduktan sonra e-posta adresinizi doğruluyorsunuz. Aksi takdirde para kazanmaya başlayamazsınız.
•Uygulamayı hangi cihaz için kullanacaksanız onun için indiriyorsunuz. (Konunun en altında adresler mevcut)
•İndirdikten sonra programı çalıştırıyorsunuz ve e-posta şifreniz ile giriş yapıyorsunuz.
Eğer bilgisayar için indirdi iseniz giriş yaptıktan sonra hiçbir menü açılmayacaktır. Eğer hesabınızı kontrol etmek isterseniz "Araç Çubukları" bölümünden uygulamanın iconuna sağ tıklayıp "Go to Dashboard" bölümüne tıklayarak görebilirsiniz.
Mobil kullanıcıları ise programı çalıştırarak hesaplarını kontrol edebilirler.
Mobil kullanıcıları eğer kendi internetini(mobil veriyi) kullanmak istiyor ise sağ altta bulunan "More" sekmesine girip "Settings" bölümünden "Use mobile data" seçeneğini aktif hale getirebilir.
Ekli dosyayı görüntüle 25520
İnternet Adresi:Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
İndirme Adresleri:Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Hepsi Hazır:
Windows için:Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Android için:Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
IOS için:Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Kayıt Olma Adresi:Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Referanslı Kayıt Olma Adresi:Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Referans ile kayıt olup uygulamayı kullanırsanız çok sevinirim. İyi forumlar.
Linkten indir dediklerini yap bende ilerliyor.Telefondan nasıl oluyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?