- Yasaklandı
-
Banlı Üye
Papara'ya bir mail attım. 14 gün beklemem gerekiyormuş. 14 günde gelmezse o zaman ulaşmamı söylediler ve 10 gün olmuş AGT kuryenin sitesinden baktığımda yolda yazıyor. Kuryede yani bakalım 4 gün daha bekleyeceğim.AGT Kuryenin takip sayfasında hala yolda veya teslimatta falan yazıyorsa bekleyin geliyor. Bu durumu bende yaşadım. Boşuna bir yerlere ulaşmaya çalışmayın. Papara şikayet edemiyorsunuz.
Kalitesizlik konusunda bir şey diyemem artık kurye teslimatı yaparsa görücez ama " yaparsa " canlı destek ile görüşüyorum mesaj yazdım dönüş yapıcaz dediler 45dk oldu geri yazdım e bi zahmet yazın artık diye 15dk sonra felan cevap geldi ya kuryeye 4 kere mesaj attım dönüş olmadı aradım açan olmadı ne diyeyim yani daha anlamıyorumkibende amazondan sipariş verirken mağdur olmuştum kalitesizlik değil umursazlık bunların olayı acil işiniz varsa kullanmayın
teslimat şu gün şu saatler arasında teslim yapılacaktır diye mesaj geldimi sms olarakKalitesizlik konusunda bir şey diyemem artık kurye teslimatı yaparsa görücez ama " yaparsa " canlı destek ile görüşüyorum mesaj yazdım dönüş yapıcaz dediler 45dk oldu geri yazdım e bi zahmet yazın artık diye 15dk sonra felan cevap geldi ya kuryeye 4 kere mesaj attım dönüş olmadı aradım açan olmadı ne diyeyim yani daha anlamıyorumki
yok kurye takip sitesinden baktığımda 4 gün önce tahmini teslimat tarihiydi gecikti işte 3 gün daha beklemem gerekiyormuşteslimat şu gün şu saatler arasında teslim yapılacaktır diye mesaj geldimi sms olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?