Uzman Üye
komik ve üzücü...Benim oldu bir tanesini yazacağım ben 7 yaşındayken bir sürü oyundan harcama yaptım her ay 7bin tl para sınırsız sanıyodum ve ailem öğrenince çok kızmıştı ve o paraların hepsini sünnet altınlarım ile ödemiştik
bundan 4-5 sene önce üniversite yıllarımda lol oynarken bi script uygulamasına düşmüştüm adını vermek ne kadar doğru yasak mı değil mi bilmiyorum onun için es geçiyorum ama o zamanın parasıyla 2bin lira gibi bir para harcamıştım aylık üyelik ücretleri ve her bir scriptin ayrı ayrı ücretine. hala aklıma geldikçe içim acır değer miydi diye :'(Benim oldu bir tanesini yazacağım ben 7 yaşındayken bir sürü oyundan harcama yaptım her ay 7bin tl para sınırsız sanıyodum ve ailem öğrenince çok kızmıştı ve o paraların hepsini sünnet altınlarım ile ödemiştik
Komik ve üzücüBenim oldu bir tanesini yazacağım ben 7 yaşındayken bir sürü oyundan harcama yaptım her ay 7bin tl para sınırsız sanıyodum ve ailem öğrenince çok kızmıştı ve o paraların hepsini sünnet altınlarım ile ödemiştik
Benim oldu bir tanesini yazacağım ben 7 yaşındayken bir sürü oyundan harcama yaptım her ay 7bin tl para sınırsız sanıyodum ve ailem öğrenince çok kızmıştı ve o paraların hepsini sünnet altınlarım ile ödemiştik
Ah be keşke yapmasaydın üzüldümBenim oldu bir tanesini yazacağım ben 7 yaşındayken bir sürü oyundan harcama yaptım her ay 7bin tl para sınırsız sanıyodum ve ailem öğrenince çok kızmıştı ve o paraların hepsini sünnet altınlarım ile ödemiştik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?