Remember remember the 5th of november
Uzman Üye
İnternet kafelere verdiğim para ile canavar sistem toplardım ahhhh keşke o parayı biriktirseydimBenim oldu bir tanesini yazacağım ben 7 yaşındayken bir sürü oyundan harcama yaptım her ay 7bin tl para sınırsız sanıyodum ve ailem öğrenince çok kızmıştı ve o paraların hepsini sünnet altınlarım ile ödemiştik
bende orjinal pubg hesabımda hile açmıştım sonuç ise 10 yıl bannBenim oldu bir tanesini yazacağım ben 7 yaşındayken bir sürü oyundan harcama yaptım her ay 7bin tl para sınırsız sanıyodum ve ailem öğrenince çok kızmıştı ve o paraların hepsini sünnet altınlarım ile ödemiştik
Tebrik ederim kardeşim hayat pişmanlıklarla yaşanmaz çünk0hayatımda kadere inan birisi olarak hic bir şeyden pişman değilim. gene dunyaya gelsem aynı seylerı yapardım. sadece gecmısten ders alıp yolumuza devam etmeliyiz
kral sen bıldıgın felsefık bır dusunce sunmuşsun hehayatımda kadere inan birisi olarak hic bir şeyden pişman değilim. gene dunyaya gelsem aynı seylerı yapardım. sadece gecmısten ders alıp yolumuza devam etmeliyiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?