anadolu lisesine giden bir örenciyim maddi olarak sıkıntılı bir döneme girdik kendi harçlığımı nasıl çıkarta bilirim şuan sadece yanımda biraz birikmiş param var
Oyunlarda alım satım yaparak elde edebilirsin ben böyle 10k kadar kazandım fakat herzaman kazanamıyorsun çok kazandığın günlerde oluyor hiç kazanamadığında olay yatırımı nereye yaptığın
anadolu lisesine giden bir örenciyim maddi olarak sıkıntılı bir döneme girdik kendi harçlığımı nasıl çıkarta bilirim şuan sadece yanımda biraz birikmiş param var
Dostum eğer iyi bir oyuncuysan boost işlemleri yapabilirsin. MMORPG oyunlarda farm boost vs kovalayabilirsin. Benim bir booster'ım var saatlik 25₺ alıyor benden farm atıyor adam. Sen de o tarz işler yapıp çok rahat harçlığını çıkarabilirsin.
kanka apartmanı silip para alan bi kadın varsa onlar bazen işten çıkyo falan hem kendi apartmanın sana en yakın 5 6 kat silip harçlık çıkartabilirsin ayda 800tl falan kazandırıyo haftada 2 kez silmen yeterli diye biliyorum yöneticiyle konuş.