Hocam öyle ergen triplerine giren bir insan değilim evden kaçıcam işte ailem beni anlamıyor gibisinden fakat ailemin artik beni istemedigini düşünmeye başladım gerek ablamla iftari lokantada yapip bana evdekilerini vermesi gibi veya onlar tatile giderken ben dedem de part time çalışmam olsun artık gerçekten diğer ailelere baktığımda bunların hiçbirini kendi ailemde göremiyorum üniversiteyi sadece uzakta yapmak istiyorumHocam 15-16 yaşındasın tahmin ediyorum o yollardan biz de geçtik. Ailemiz bizi anlamıyor dinlemek istemiyor sevmiyor bu evden kaçacağım modu ile. Emin ol taşlar yerine oturduğu zaman en yakın arkadaşların bile zamanında senin fark edemediğin küçük çıkarlar peşind koşabiliyorlarmış en iyi dostunun ailen olduğunu anlıyormuşsun. İş işten geçene kadar tabi bu dediklerim ve istisnalar dışında. İstisnadan kastım bazı aileler cidden sıkıntılı psikolojileri bok gibi ve her türlü olumsuzluğu negatifliği çocuklarına kusan tipler.
şuan ilgi beklemiyorum alıştım zaten sadece evdeki köpek eğitiyormuş gibi ödül ceza sisteminin kalkmasını istiyorumsanırım şuan sen ilgi bekliyosun keşke herkesin derdi böyle olsa daha ilerde neler göreceksin takma kafaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?