HER OYUNUN BİR AÇIĞI VARDIR
Ultra Üye
bendede baya iyi aim geliştirdi efsanemBana oldukça etkisi olan bi videoyu bırakıyorum buraya Valorant dahil bunun içinde dostlarım Çoğu şeyi denedim en etkili aim çalışma rutinim buydu video cs ile alakalı ama valorant aiminize oldukça etki edior
Bana çok dokundu platin 3 den immo 1 e yükseldim öle diyim sana.Cs ye geri başlarsak bu videoyu izerim gerçekten güzel gibi duruyor faydası dokunacaktır
Bana oldukça etkisi olan bi videoyu bırakıyorum buraya Valorant dahil bunun içinde dostlarım Çoğu şeyi denedim en etkili aim çalışma rutinim buydu video cs ile alakalı ama valorant aiminize oldukça etki edior
oda düz oyun gibi aslında ama senin bi program yapman lazım geliştirmek için ben bunda çok geliştirdim.Hocam steamde "Aim Lab , Aimtastic" gibi oyunlarla da geliştirebilirsin aimini
knk çok fazla oyun oynarsan otomatik gelişir zatenBana oldukça etkisi olan bi videoyu bırakıyorum buraya Valorant dahil bunun içinde dostlarım Çoğu şeyi denedim en etkili aim çalışma rutinim buydu video cs ile alakalı ama valorant aiminize oldukça etki edior
cok guzel etkılı bır vıdeo olmus tesekkur ederımBana oldukça etkisi olan bi videoyu bırakıyorum buraya Valorant dahil bunun içinde dostlarım Çoğu şeyi denedim en etkili aim çalışma rutinim buydu video cs ile alakalı ama valorant aiminize oldukça etki edior
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?