Aimbot:Mermiyi sıktığında direk adamın kafasına gelir.AimBotmu Diorlar Ona Onasıl BEN ONU BİLMİYORUM YANİ ESKİDEN ALWAYS Kullanıyordum
benim dedigim 2-3 bady atıorms 4 üncüdemi 3üncüdemi kafa gidiorms birde bunun kodlanısı nasıl dierleriyle aynımı acaba.Aimbot:Mermiyi sıktığında direk adamın kafasına gelir.
Bilmiyorum ama eğer öyle birşey varsa saçmadır.Aimbot var zaten ne gerek var ona ?benim dedigim 2-3 bady atıorms 4 üncüdemi 3üncüdemi kafa gidiorms birde bunun kodlanısı nasıl dierleriyle aynımı acaba.
Bunun kodlanısı aynı always gibimi yaniBilmiyorum ama eğer öyle birşey varsa saçmadır.Aimbot var zaten ne gerek var ona ?
always head ayaga sıksan hs atar AimBot ise fareyi cevirmeden adama kitlenir adam nereye giderse mouse ona göre hareket ederAimBotmu Diorlar Ona Onasıl BEN ONU BİLMİYORUM YANİ ESKİDEN ALWAYS Kullanıyordum
iyi dedin hos dedinde ben bu aimbotu yaptım farklı yerlere sıkıyor sıkınca mermi nere gitti belli olmuyor adama isabet etmior ediorsada kafa bile gitmior neden.always head ayaga sıksan hs atar AimBot ise fareyi cevirmeden adama kitlenir adam nereye giderse mouse ona göre hareket eder
belki bi tuşu vardır basılı tutman gerekiyordur sol click basılı tut veya shift ctrl dene işteiyi dedin hos dedinde ben bu aimbotu yaptım farklı yerlere sıkıyor sıkınca mermi nere gitti belli olmuyor adama isabet etmior ediorsada kafa bile gitmior neden.
tusuna ben ayarladım zatenbelki bi tuşu vardır basılı tutman gerekiyordur sol click basılı tut veya shift ctrl dene işte
Senin yaptığın aimbot envanter hack için olandır gerçek aimbot için c++ kullanarak mouse koordinatlarını oyuncunun koordinatlarına yönlendirmen gerekiyoriyi dedin hos dedinde ben bu aimbotu yaptım farklı yerlere sıkıyor sıkınca mermi nere gitti belli olmuyor adama isabet etmior ediorsada kafa bile gitmior neden.
bununla ilgili bi video yokmu hacı yaSenin yaptığın aimbot envanter hack için olandır gerçek aimbot için c++ kullanarak mouse koordinatlarını oyuncunun koordinatlarına yönlendirmen gerekiyor
bununla ilgili bi video yokmu hacı ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?