Aim Trigger Yardım

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
10 HİZMET YILI
Öncelikle hepinize selamun aleyküm arkadaslar aim trigger yani ( kısaca 2-3 bady atıp kafaya otomatik giden hile csgodaki gibi wolftü'da'da varmıs galiba bunun pointerini nereden nasıl bulabiliriz yardımcı olabilecek kimse varmı konuyu genele actım konu yeri bulamadıgım için özür dilerim kolay gelsin.

Onaylı Üye
10 HİZMET YILI
always head ayaga sıksan hs atar AimBot ise fareyi cevirmeden adama kitlenir adam nereye giderse mouse ona göre hareket eder
iyi dedin hos dedinde ben bu aimbotu yaptım farklı yerlere sıkıyor sıkınca mermi nere gitti belli olmuyor adama isabet etmior ediorsada kafa bile gitmior neden.

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
iyi dedin hos dedinde ben bu aimbotu yaptım farklı yerlere sıkıyor sıkınca mermi nere gitti belli olmuyor adama isabet etmior ediorsada kafa bile gitmior neden.
belki bi tuşu vardır basılı tutman gerekiyordur sol click basılı tut veya shift ctrl dene işte

Onaylı Üye
10 HİZMET YILI
belki bi tuşu vardır basılı tutman gerekiyordur sol click basılı tut veya shift ctrl dene işte
tusuna ben ayarladım zaten
Private Sub Timer7_Tick(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Timer7.Tick
On Error Resume Next
If GetAsyncKeyState(Keys.U) Then
WriteLong("wolftü.bin", Label2.Text + &H21636, "2251820148") 'aim bot on
End If
End Sub

Private Sub Timer8_Tick(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Timer8.Tick
On Error Resume Next
If GetAsyncKeyState(Keys.V) Then
WriteLong("wolftü.bin", Label2.Text + &H21636, "2251820149") 'aimbot of
End If
End Sub

Düşüncelerimle Beni Başbaşka Bırakın
Banlı Üye
7 HİZMET YILI
Senin yaptığın aimbot envanter hack için olandır gerçek aimbot için c++ kullanarak mouse koordinatlarını oyuncunun koordinatlarına yönlendirmen gerekiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...