Onaylı Üye
cheat engineden kodladım ama mermi ve can gibi hileleri kodlayabildim aimbot kodlamak istersem nasıl bulabilirimTam bi bilgim yok ama cheat engine den bulunuyor
hangi oyun reischeat engineden kodladım ama mermi ve can gibi hileleri kodlayabildim aimbot kodlamak istersem nasıl bulabilirim
başlangıç seviyesinde olduğum için basit oyunlarda deniyorum örnek olarak assault cubehangi oyun reis
dc varmı berber yapmaya calışalımbaşlangıç seviyesinde olduğum için basit oyunlarda deniyorum örnek olarak assault cube
evet kullanıyorum Kadir#6902 eklersen sana özelden sorabilirim sanırım bilgin vardc varmı berber yapmaya calışalım
bilgim yok 1 hafta falan oldu ama roblox gibi oyunlarda aimbot wallhack falan yapabilirimevet kullanıyorum Kadir#6902 eklersen sana özelden sorabilirim sanırım bilgin var
Peki ben başlangıç seviyesi olduğum için Assault Cube seçtim eski bir oyun ve araştırdım pekçok aimbot kodlayan yabancı var fakat hiçbiri anlatmamış visual basic üzerinden pointer bulurken örneğin mermi hilesi yaptığımda değeri c.e üzerinden değiştirerek kalıcı pointerını bulup kodladım ama aimbot pointerını ne üzerinden bulabilirimTek offset ile yeni oyunlarda aimbot yapamazsınız. Birden fazla offset bulmanız gerekli. PlayerCount, Playerbase, angrotation, teamoffset, health, pos, entityplayerbase, entityloopdis, numofplayers gibi. Sonra bunları koda çevirip aimbot yapabilirsiniz tabi okadar yazılım bilginiz var ise
sadece basit pointer bulmayla olmuyo malesefZaten cheat engine yardımıyla mermi,para veya can hilesi gibi pointerları bulup kodladım fakat aimbotun pointerını nasıl bulacağım
düşman kordinatlarını buldum görseldeki gibi player kordinatlarıda var hem xyz hemde mouse x y olaraksadece basit pointer bulmayla olmuyo malesef
Trigonometri hesaplama yapa bilmenlazim
Matrix Hesaplama Vectorlarla hesaplama bilmenlazim
buna dair 100 lerce Internette Tutorial var
Ekli dosyayı görüntüle 65041
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?