8 Eyl 2019 #1 BigHomie^ B Master Uzman Üye Katılım 21 Kas 2018 Mesajlar 217 Tepki puanı 36 Ödüller 8 Yaş 25 7 HİZMET YILI Aimbot pointer bulmaya çalışıyorum. Bunu nasıl bulaibilirm ders videosu falan atabliirmisiniz.
8 Eyl 2019 Yasaklandı #2 tarAFSIZ T Banlı Üye Katılım 8 Tem 2019 Mesajlar 192 Tepki puanı 58 Yaş 28 6 HİZMET YILI karakterin koordinat duzleminde xyz adreslerini ,farenin xy pozisyonlarini, dusmanin hareketini bulcan isin icine matematikte giriyo
karakterin koordinat duzleminde xyz adreslerini ,farenin xy pozisyonlarini, dusmanin hareketini bulcan isin icine matematikte giriyo
8 Eyl 2019 #3 SCRİPTT S Süper Üye Katılım 13 Şub 2018 Mesajlar 801 Çözümler 1 Tepki puanı 155 Yaş 28 8 HİZMET YILI Aimbotun kendi pointeri yok onun icin adamin x y z entitiylist ve auto fire yapmak istiyorsan forceatt offsetini bulman gerek
Aimbotun kendi pointeri yok onun icin adamin x y z entitiylist ve auto fire yapmak istiyorsan forceatt offsetini bulman gerek
8 Eyl 2019 Konuyu başlatan #4 BigHomie^ B Master Uzman Üye Katılım 21 Kas 2018 Mesajlar 217 Tepki puanı 36 Ödüller 8 Yaş 25 7 HİZMET YILI tarAFSIZ' Alıntı: karakterin koordinat duzleminde xyz adreslerini ,farenin xy pozisyonlarini, dusmanin hareketini bulcan isin icine matematikte giriyo Genişletmek için tıklayın ... saol dostum
tarAFSIZ' Alıntı: karakterin koordinat duzleminde xyz adreslerini ,farenin xy pozisyonlarini, dusmanin hareketini bulcan isin icine matematikte giriyo Genişletmek için tıklayın ... saol dostum