fov smooth iyi ayarla dengesiz ayarlarsan sapıtır düzgün ayarlar gir ve smooth çok hızlandırma %20 %10 idael fov 230 ve 130 dengelerarkadaşalr aimbotum saçma sapan yerlere kayıyor sebebi nedir
%20-10 derken kaç olması lazım tam bir ayar soyler misinizfov smooth iyi ayarla dengesiz ayarlarsan sapıtır düzgün ayarlar gir ve smooth çok hızlandırma %20 %10 idael fov 230 ve 130 dengeler
smooth 2 altına düşürme veya fovu fazla yükseltme aksi taktirde aynı sorunlarla karşılaşırsın%20-10 derken kaç olması lazım tam bir ayar soyler misiniz
fov 130 smooth 20 ban yememek için idael aim desteği!%20-10 derken kaç olması lazım tam bir ayar soyler misiniz
denicemfov 130 smooth 20 ban yememek için idael aim desteği!
yaptım ama nerdeyse nişan almıyorfov 130 smooth 20 ban yememek için idael aim desteği!
macro şart bro bende macro var canavar gibi vuruyom adam anası ağlıyo config gibi oluyo aimbootladenicem
Post automatically merged:
yaptım ama nerdeyse nişan almıyor
nerden buldunmacro şart bro bende macro var canavar gibi vuruyom adam anası ağlıyo config gibi oluyo aimbootla
Mouse özelliği Oscar macro var A4 TECH BLoody yoksa logitech razer macro yazılım varsa yapabilirsinnerden buldun