- Yasaklandı
-
Kanka böyle aimbot olunca nasıl zevk alıyorsun anlamıyorum sadece esp işi götürüyor zaten hem sprey atmayı öğreniyorsun kötüyse aimbot olunca bir süre oynadıktan sonra eskisi gibi oynayamıyorsun o yüzden sıkıntı oluyorduşimdiki pubg mobile hilelerinin hepsinde sadece esp oluyor başkada birşeyin olduğu yok önceden aimbotlu hileler vardı bol bol leş alıp eğleniyorduk vallahi hasret kaldım o günlere zevkten zamanın nasıl geçtiğini anlamazdık bile evet ezpubgm dede aimbot var ama hemencecik banlatıyor şöyle güvenli birtane aimi olan bir pubg hilesi yapsanız eğlensek ne dersiniz
ama eski tadı kalmadı böylede oyunun aimsiz oynamakta sıkıyor bir yerden sonra zevk almak istiyorsun alamıyorsun hep ölüncede darlanıyor insanoynayıpta ban yememek daha zevkli çoğu kesime ben dahil aimbot eklendiği gibi ud olmasına rağmen manuel yeriz çünkü o yüzden esp en iyisi
Ban oranı yüksek olunca galiba getirmiyorlarama eski tadı kalmadı böylede oyunun aimsiz oynamakta sıkıyor bir yerden sonra zevk almak istiyorsun alamıyorsun hep ölüncede darlanıyor insan
20 öldürmeyle kazanınca zevkten uçarsın bileKanka böyle aimbot olunca nasıl zevk alıyorsun anlamıyorum sadece esp işi götürüyor zaten hem sprey atmayı öğreniyorsun kötüyse aimbot olunca bir süre oynadıktan sonra eskisi gibi oynayamıyorsun o yüzden sıkıntı oluyordu
Zevk değil ban rate 1.planda o yuzden artık gelmiyorama eski tadı kalmadı böylede oyunun aimsiz oynamakta sıkıyor bir yerden sonra zevk almak istiyorsun alamıyorsun hep ölüncede darlanıyor insan
en azından eğleniyorduk bari şimdi eski heyecanı kalmadı oyunun ilk çıktığındaki gibi çünkü eski hileler daha güzeldi zevk veriyordu aimbot ile oynamak güvenliydi ban sorunları yoktu şimdi eskisi kadar güvenli değileskiden daha iyiydi ya
herkesin oynama tarzı başkadır tabikide ben mesela aimbotlu oynamaktan zevk alıyorum ama önceden aimbotlu bir şekilde oynardım ban yoktu bukadar şimdi anti cheatın cılkını çıkartmışlar herşeye ban veriyorlar 10 yılKimi aimbot sever kimi esp olsa yeter der sen de aimbotu seviyorun fakat inan aimbot olsa patır patır ban yer kullanıcılar esp ile legit ve safe bir şekilde zaten oynayabilirsin
eskiden yemezdik koruma güçlendirilmeden önce tencent gaming buddy emulatör vardı 2018 - 2019 lu yıllarda çok dandik bir koruması vardı hatta o yıllarda her taraf hileci kaynıyorduama çok hızlı ban yeriz işte aimbottan
ezpubgm aimbotu çok iyi değil ki hocam ne kadar ayar yapsakta en iyi şekilde yine kayıyor maalesefşimdiki pubg mobile hilelerinin hepsinde sadece esp oluyor başkada birşeyin olduğu yok önceden aimbotlu hileler vardı bol bol leş alıp eğleniyorduk vallahi hasret kaldım o günlere zevkten zamanın nasıl geçtiğini anlamazdık bile evet ezpubgm dede aimbot var ama hemencecik banlatıyor şöyle güvenli birtane aimi olan bir pubg hilesi yapsanız eğlensek ne dersiniz
ghublu olanı kullanırsan kaymıyor istersen aim seviyesini 2 ye çek genede kayma olmazezpubgm aimbotu çok iyi değil ki hocam ne kadar ayar yapsakta en iyi şekilde yine kayıyor maalesef
Su an aimbot olamyan hileyi ne zamandır kullanıyorsunşimdiki pubg mobile hilelerinin hepsinde sadece esp oluyor başkada birşeyin olduğu yok önceden aimbotlu hileler vardı bol bol leş alıp eğleniyorduk vallahi hasret kaldım o günlere zevkten zamanın nasıl geçtiğini anlamazdık bile evet ezpubgm dede aimbot var ama hemencecik banlatıyor şöyle güvenli birtane aimi olan bir pubg hilesi yapsanız eğlensek ne dersiniz
ghublu şekilde nasıl ayarlıcam hocam özelden yazar mısınızghublu olanı kullanırsan kaymıyor istersen aim seviyesini 2 ye çek genede kayma olmaz
bıraktım kullanmayı sıkıcı geliyor artık esp nin yanında aimde açıncanki zevk versinSu an aimbot olamyan hileyi ne zamandır kullanıyorsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?