banada oldu ondan sonra sildim aimbot hiç kitlenmiyordu çünkü dans ediyordu bildiğinAimbot arada kafayı yiyor kafayı hedef alacagına ayakları hedef alıyor. Daha önce yaşayan yada çözümü bilen var mı ?
aynısı banada oluyo ya çözümü yokmuAimbot arada kafayı yiyor kafayı hedef alacagına ayakları hedef alıyor. Daha önce yaşayan yada çözümü bilen var mı ?
ben 2 ay yemiştim nasıl 10 yılyumuşaklığı 7 yapın ve bence hiç kullanmayın benim as 2 hesabım 3 gün önce ban yedı 2030 da kullanacağın .d
kanka o herzaman olabilir dediğim gibi yumuşaklığı 7 yapın (yine olacaktır ama dahada azalacaktır)usta bence hilede sıkıntı var yine sende aim alıyo bende sağa sola gidiyor düzelir güncellemeyle
gerçekten 2 ay mı yedin :/ cidden kıskandım bro hesap cillop gibiydi ve prime plus üyeliği filan almıştımben 2 ay yemiştim nasıl 10 yıl
X Y DusurAimbot arada kafayı yiyor kafayı hedef alacagına ayakları hedef alıyor. Daha önce yaşayan yada çözümü bilen var mı ?
pubg mobile emulatörkanka hangi oyunda hatayı alıyosun
oyunu mu dilip yükleyeyim hileyimi anlamadım. Hileyi 3. kez sildim yükledim defender kapalı ama o hata panelde çıktığı için açmıyor...hm bence sil tekrar yükle
virüs programı kullanmıyorum defenderda kapalıkanka virüs programı kapalı demi
hassasiyet kaçta seninHassasiyyeti duzeld en dusuk yap
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?