Air Jordan 1 SilverToe aldım fakat insanlar dalga geçiyor :(

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar selam. 1 hafta önce Nike Air Jordan 1 SilverToe aldım. yaklaşık 1750tl gibi bir fiyat ödedim. Gittiğim çevrede insanlar direk"yok ayakkabıyı hangi instagram sitesinden aldın, şeffaf kargooo gibi şeyler söylüyor. Anlamış değilim. O ayakkabıdan daha pahalı olan Adidas Yeezy 350 mesela kimse daha önce onu birşey demiyor veya Nike Joyride giydiğimde kimse birşey söylemezken Jordan giydiğimde herkes bunu demeye başlıyor sizce neden?

Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Çevredeki insanlar değil muhtemelen arkadaşlarınız söylüyor, sana tavsiyem sen ile yada giydiğin şeyler ile dalga geçen insanlar ile ilişkini kes. Ayrıca Air Jordan, adidas yeezy modelinden 10 kat daha güzel kafanıza takmayın.

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
senle dalga geçen kişileri umursama elbet onlar birgün dalga geçilecek hale gelip ne yaptıklarını anlarlar

Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Kardeşim hiç kafana takma gün gelir özür dileyecekler merak etme dışarıya kafana takma

Uzman Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Dostum eğer maddi durumun iyi değilse ( gerçekten iyi ) 1750TL gibi bir para vermek bilemiyorum çok takıntılı değilsen saçma geldi. Bu yüzden dolayı dediğin cümleleri düşünüyor olabilir.

bizler tanrının yetim çocuklarıyız
Ultra Üye
Ödüller
13
10 HİZMET YILI
cidden bi ayakkabıya 1750 tl mi verdin AHhahashdgashdak

je vole dans l espace
Griffin Premium
Ödüller
11
8 HİZMET YILI
Aynısını converse chuck taylor all star beyaz renk ayakkabı alınca yaşadım hatta okula bölüm değişikliği için gittiğimde bana bakıp güldüler hayatları ön yargı ile geçtiği için her pahalı ayakkabı giyeninkini çakma sanıyorlar yapacak birşey yok şu aralar zarganalar 6 eylülde allahına kavuşturacağım kişiler diye liste çıkarıp bu ayakkabıyı koymaya başladılar hatta

BBC Owner
Ultra Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
fişle gez veya suratına yapıştır yumruğu yerde içi geçer muhtemelen hepsi yurtdışı hayali kuran gariban aile çocuklarıdır yazık onlara xd

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...