şu zamanda güzel bilgi açıkcası emeğinize sağlıkMerhabalar Akbank ' ın yeni duyurduğu kampanya ile getirdiğiniz her arkadaş için akbank size 250 TL Değerinde Chip para veriyor , Tek yapmanız gerek Size vereceğim davet kodu ile akbanka üye olarak chip para kazanabilirsiniz.
Davet Kodum : 1000519967
Yukarıda Belirttiğim davet kodu ile akbank uygulamasını indirip üye ol diyerek kendi bilgilerinizi girdikten sonra Akbank Uygulamasında davet kodunu girip Akbank Müşterisi olarak sizde 250 TL Kazanabilirsiniz. Yapılan işlemlerde kimlik bilgilerini Akbank uygulamasına tanımlayıp sonrasında Akbank Müşteri Hizmetleri ile yapıcağınız 2 dk ' lık görüşme sonrasında akbanklı olup uygulama ya giriş yaparak sözleşmeleri kabul edip 250 tl kazanıyosunuz işte bu kadar.
Ekli dosyayı görüntüle 76758
rica ederim direk verdiğim dave kodu ile üye olduğunuzda para kazanmaya başlıyabiliyorsunuz herkes faydalanmalı bu Akbank Kampanyasındanşu zamanda güzel bilgi açıkcası emeğinize sağlık
rica ederim verdiğim davet kodu ile üye olduğunuzda buraya yazarsanız sevinirimsağolun var olun hocam teşekkürler bilgi için
hocam bu paraları steam de değil ama alişveriş merkezlerinde , marketler de , akaryakıt istasyonlarında akbank pos makinesi olan tüm yerlerde harcanabilir biraz önce markete gidip 100 tl lik alışveriş yaptım mesela şok tanhocam bu paraları nerde harcayabiliyoruz steam de kullanılabilir midir ?
hocam galiba trendyol giddigidyor tarzı sitelerde de geçerli internetten baktımhocam bu paraları steam de değil ama alişveriş merkezlerinde , marketler de , akaryakıt istasyonlarında akbank pos makinesi olan tüm yerlerde harcanabilir biraz önce markete gidip 100 tl lik alışveriş yaptım mesela şok tan
evet internet sitelerinde de geçerli tüm alışverişlerdehocam galiba trendyol giddigidyor tarzı sitelerde de geçerli internetten baktım
hocam tabiki istiyor tc doğrulatıyorsunuz ve müşteri hizmetleri ile görüntülü görüşüyorsunuz hangi banka olursa olsun tc olmadan biliyosunuz hesap açamazsınızHocam kayıt olurken tc istiyor mu acaba
bu arada faydalanmalıyızda da bu bildigin akbank hesabı oluşturuyoruzrica ederim direk verdiğim dave kodu ile üye olduğunuzda para kazanmaya başlıyabiliyorsunuz herkes faydalanmalı bu Akbank Kampanyasından
Post automatically merged:
rica ederim verdiğim davet kodu ile üye olduğunuzda buraya yazarsanız sevinirim
evet akbank hesabı oluşturup 4 kişiyi sizde üye yaptığınızda toplam 1000 tl kazanıyosunuzbu arada faydalanmalıyızda da bu bildigin akbank hesabı oluşturuyoruz
güzel para varda nasıl üye yapacagızevet akbank hesabı oluşturup 4 kişiyi sizde üye yaptığınızda toplam 1000 tl kazanıyosunuz
en mantıklı bende öyle yapıyorum davet kodumu bıraktım üye olabilirsin direTamam formulü buldum , 4 arkadaş toplayayım 1000 tl lik benzin alsam iyi
kesinlikle davet kodum var konu başımda üye olabilirsiniziyi para yanlız 1000 tl akbank kullanıcı kazanmak istiyor
hayır alamıyosun market akaryakıt ve interner alışverişlerinde hepsiburada , n 11 , gittigidiyor gibiDiscord nitro alabilir miyim bunla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?