Uzman Üye
tahtalar daki windows özel tasarlanmış hiçbir yetki yok onun için extra bişey yapıyolar sanırım görev yöneticisine girmeye çalıştığımızda windows ta uygulama bulunamdı diyorwindows yoksa pardus olabilir
Hiçbir türlü dokunmatik çalışmıyorekranın en solundan sağa çek windows logosuna tıkla masaüstünü seç görev çubuğu gelcek ordan görev yöneticisini açıp sonlandır ama yapmanızı önermem yasaktır başınıza bir şey gelebilir
o zaman klavye bağlayıp görev yöneticisine girmeyi deneyin bilmiyorumHiçbir türlü dokunmatik çalışmıyor
kanka gçrev yöneticisinide reged,t, de kaapatmıişlar c ye girdim tahta açıkken hoca açmıştı yok windows dosayası dahil hiçbir dosya yok gizlide değil bir ton boş klasör var çok tuhaf birşeyo zaman klavye bağlayıp görev yöneticisine girmeyi deneyin bilmiyorum
windows yoksa pardus olabilirkanka gçrev yöneticisinide reged,t, de kaapatmıişlar c ye girdim tahta açıkken hoca açmıştı yok windows dosayası dahil hiçbir dosya yok gizlide değil bir ton boş klasör var çok tuhaf birşey
tahtalar daki windows özel tasarlanmış hiçbir yetki yok onun için extra bişey yapıyolar sanırım görev yöneticisine girmeye çalıştığımızda windows ta uygulama bulunamdı diyorwindows yoksa pardus olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?